BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYunanistan'da belirsizlik artıyor----

Yunanistan'da belirsizlik artıyor

Yunanistan'da belirsizlik artıyor
21 Haziran 2013 - 08:25 www.finansgundem.com

Yunanistan hükümetinin küçük ortağı, resmi kanallarının görüşmelerinin olumlu olmaması halinde desteğini çekeceğini açıkladı

Yunanistan'da devletin televizyon kanallarının kapatılıp kapatılmayacağına yönelik görüşmeler sürerken koalisyon hükümetinin küçük ortağı belirlediği son süreye kadar bu konuda gereken adımlar atılmazsa hükümetten desteğini çekebileceğini açıkladı.
Koalisyon partilerinin bu konuda dün yaptıkları görüşmeler başarısızlıkla sonuçlandı. Görüşmelerin ardından bir açıklama yapan Demokratik Sol Parti lideri Fotis Kouvelis, "Bir anlaşmaya varılamadı" dedi. Kouvelis, partisindeki yardımcıları ile bugün bir araya gelecek ve partilerinin koalisyon hükümeti içindeki geleceğini değerlendirecek.
Koalisyonun diğer ortakları Başbakan Antonis Samaras ve Sosyalist Parti lideri Evangelos Venizelos birlik çağrıları yaptılar. Ancak Demokratik Sol Parti'nin ayrılması halinde hükümetin onlar olmadan devam edebileceğini belirttiler.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)