BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYunanistan'da Acun tartışması----

Yunanistan'da Acun tartışması

Yunanistan'da Acun tartışması
30 Ocak 2016 - 19:16 www.finansgundem.com

Yunanistan'da televizyonların yayın ruhsatları ile ilgili hazırlanan yeni yasa tasarısı için parlamentoda yapılan oylamada 'Acun Ilıcalı tartışması'

Oylamadan önce yapılan 'tansiyonu yüksek' oturumda Merkez Birliği Partisi Lideri Vasilis Levendis, kulislerde bir Türk işadamının, Yunanistan’da televizyon kanalı satın alacağına dair söylentiler dolaştığını belirtti. Hükümetin bu söylentilerin doğru olup olmadığını açıklamasını isteyen Levendis "Hükümete sesleniyorum. Sakın bir Türk’e ruhsat vermeye teşebbüs etmeyin" dedi. 

Merkez Birliği Partisi Lideri Vasilis Levendis, aksi olursa Kuzey Yunanistan'ın Türkiye'ye en yakın noktaı Larisa'dan öteye gidemeyecekleri konusunda da parlamentoyu uyardı. 

Levendis daha önce “Parapolitika” radyosundaki demecinde de, Başbakan Aleksis Çipras’ın, Türkiye ziyareti sırasında, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir Türk işadamına Yunanistan’da yayın ruhsatı vermek için anlaştığını söylemişti.  

Acun Ilıcalı ise “Ya Yunanistan’da kanal alacağız, ya da bir frekans satın alacağız. Çipras ile bu konuyu konuştum, çok heyecanlandı. Konuya sıcak baktığını söyledi. İçerik olarak TV8 formatında olacak. O ses Türkiye’nin  Yunanistan haklarını aldık. Yine Survivor'ı orada gerçekleştirme projemiz var. Sanki Yunanistan’da uzak ara  birinci olacakmışız gibi hissediyorum" demişti. 

Yayın ruhsatları ile ilgili yeni yasa 300 üyeli Yunan Parlamentosu’nda 153 oyla kabul edildi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)