BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunanistan, Türkiye’ye karşı silahlı İHA satın alıyor----

Yunanistan, Türkiye’ye karşı silahlı İHA satın alıyor

Yunanistan, Türkiye’ye karşı silahlı İHA satın alıyor
18 Aralık 2019 - 15:30 www.finansgundem.com

Yunanistan, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'e konuşlandırdığı silahlı drone'lara karşı koymak için İsrail ve ABD yapımı drone'lar satın alacak.

Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki sondaj çalışmalarıyla başlattığı süreç kapsamında Ankara'nın bölgede bulunan sondaj ve savaş gemilerini korumak amacıyla silahlı ve silahsız insansız hava araçlarını (SİHA-İHA) göndermesinin ardından Yunanistan'dan karşı hamle geldi.

The Times’in aktardığı habere göre, Türkiye, Doğu Akdeniz'de petrol ve doğalgaz arama faaliyetlerini sürdürürken Kuzey Kıbrıs'a yolladığı İHA'lara karşı kullanılabilecek ABD ve İsrail yapımı İHA filosu satın alacak.

Dün gece parlamanetoya bilgi veren ve ABD'den 3, İsrail'den 2 İHA alınacağını söyleyen Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopulos, "Silahlı kuvvetlerimiz gemenliğimizde yönelik potansiyeli tehlikelere karşı koymak için angajman kurallarını belirledi. Bu kurallara Türk İHA'larını hareket edemez hale getirmek de dahil" ifadelerini kullandı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HÜLYA ÇİFTCİ18 Aralık 2019 16:36

    Yunanistan batmış durumda bizden de tehdit olmayacak fakat uyanıkların tuzağına yine düştü.gebersinler pislikler.