BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYunanistan reformlara hazırlanıyor----

Yunanistan reformlara hazırlanıyor

Yunanistan reformlara hazırlanıyor
23 Şubat 2015 - 08:25 www.finansgundem.com

Yunanistan, kurtarma anlaşmasını alabilmek için bugün ciddi bir reform listesi sunmaya hazırlanıyor

Yunan hükümeti, Eurogroup'a sunacağı reform listesini hazırlamak için haftasonu yoğun mesai yaptı. Reuters'a konuşan bir hükümet yetkilisi, listede vergi kaçırma ve yolsuzlukla mücadele gibi yapısal sorunlara yönelik taahhütlerin bulunacağını ancak belli sayısal hedeflere yer verilmeyeceğini kaydetti.

BUGÜN SUNULMASI GEREKİYOR

Euro Bölgesi maliye bakanları ile Yunanistan yardım anlaşmasının süresinin 4 ay uzatılması konusunda prensipte anlaştı. Anlaşmanın geçerli hale gelebilmesi için Yunanistan’ın kreditörlere bugün bir reform listesi sunması gerekiyor. Kreditörler listeyi tatmin edici bulursa, Eurogroup anlaşmayı salı günü telekonferans yoluyla nihai olarak onaylamayı hedefliyor.

HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Çipras, kreditörlerle yapılan anlaşmanın ardından Yunan halkına seslendi ve teşekkür etti. Yunan Başbakan, “Yunan hükümetinin yanında olan tüm Yunan halkına kalpten teşekkür etmek istiyorum. Bu bizim en büyük müzakere gücümüz. Yunanistan Avrupa’da önemli bir müzakere başarısına imza atmıştır” dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)