BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYunanistan için farklı seçenekler var!----

Yunanistan için farklı seçenekler var!

Yunanistan için farklı seçenekler var!
22 Ağustos 2013 - 07:19 www.finansgundem.com

Avrupa Birliği Ekonomi ve Parasal işler komiseri Olli Rehn, Yunanistan'ın yeni bir kurtarmaya muhtaç olduğunu ortaya koydu

Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schaeuble'nin Yunanistan'a yeni bir kurtarma paketinin gerekeceğini söylemesinin ardından Avrupa Birliği Ekonomi ve Parasal işler komiseri Olli Rehn'in de bunun tek yol olmadığını söylese de seçeneği masada tutmasıyla Yunanistan'ın yeni bir kurtarma yardımına ihtiyaç duyacağı tartışmaları arttı.
Ancak Olli Rehn, Schaeuble'nin aksine mevcut kredilerin ödeme planının uzatılması gibi Yunanistan'ın yardım programını sürdürmenin başka yolları da olduğunu söyledi.
Yunanistan bu zamana kadar 2 kurtarma paketi ile toplamda 240 milyar euroluk yardım aldı.
Avrupa Komisyonu, Avrupa Merkez Bankası ve Uluslararası Para Fonu'ndan (IMF) oluşan Yunanistan'ın troyka heyeti yardım programını sonbaharda yeniden gözden geçirecek.
Finlandiyalı gazeteci Helsingin Sanomat, Rehn'in "Sonbahar'daki toplantıda Yunanistan'ın programının muhtemel devamını ve finansmanını" değerlendirecekleri ve "Borçların sürdürülebilirliğinin, borç vadeleri uzatılarak genişletilebileceği" sözlerini aktardı.
Ancak AMB yetkililerinden Joerg Asmussen, Çarşamba günü ülkenin mali reformlarını görüşmek üzere Atina'ya gitti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)