BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYunanistan bu paketi kabul etmek zorunda----

Yunanistan bu paketi kabul etmek zorunda

Yunanistan bu paketi kabul etmek zorunda
11 Şubat 2015 - 08:53 www.finansgundem.com

Almanya Maliye Bakanı Schaeuble, Yunanistan'ın yeni yardım paketini kabul etmemesi durumunda her şeyin biteceğini söyledi

Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schaeuble, Yunanistan'ın yarın kreditörleri ile görüşmesinden önce, Atina'ya daha fazla zaman vermeyi düşünmediklerini söyleyerek, müzakerelere ilişkin olumlu beklentileri boşa çıkardı.

İstanbul'dak G20 Zirvesi'nde konuşan Schaeuble "Yunanistan yardım programının son kısmını kabul etmezse her şey biter. Yunanistan'ın kreditörleri yeni bir anlaşmayı da müzakere edemezler" dedi.

Yunanistan ülke tahvilleri, ülkenin fon sıkıntısı yaşamamasını sağlayacak bir anlaşmanın olabileceği noktasında artan iyimserlik sayesinde, 5 günde ilk kez yükseldi. Yunanistan'ın köprü bir anlaşmayı gündeme getirerek taviz sinyali vermesinin ardından gerçekleşti. Ancak yapılacak herhangi bir anlaşmada Almanya'nın duruşunun yumuşaması gerekiyor.

Müzakerelerin sonuçsuz kalması halinde Yunanistan bu ayın sonundan itibaren finansman sıkıntısı yaşayarak Avrupa'nın en borçlu ülkesinin euro üyeliğini zora sokabilir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)