BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunanistan 267 kaçağı Türkiye'ye yolladı----

Yunanistan 267 kaçağı Türkiye'ye yolladı

Yunanistan 267 kaçağı Türkiye'ye yolladı
02 Mart 2016 - 20:35 www.finansgundem.com

Türkiye'ye iade protokolü kapsamında gelen son kaçak grubu Edirne Geri Gönderme Merkezi'ne getirildi.

Yunanistan'dan, Fas, Tunus ve Cezayir uyruklu kaçakların Türkiye'ye iadesi tamamlandı. İl Göç İdaresinden alınan bilgiye göre, Türkiye ve Yunanistan arasında 2001'de imzalanan ve 2002 yılında yürürlüğe giren "Suçla Özellikle Terörizm, Örgütlü Suçlar, Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı ve Yasadışı Göçle Mücadele İş Birliği Anlaşması" kapsamında, anlaşmanın 8. maddesinin uygulanmasına dair protokol çerçevesinde dünden itibaren Fas, Tunus ve Cezayir uyruklu kaçaklar Türkiye'ye iade edilmeye başlanmıştı.

Dört grup halindeki iadede son grup, İpsala Sınır Kapısı'nda Yunan yetkililer tarafından Türk yetkililere teslim edildi. Kaçaklar, otobüslerle İpsala'dan Edirne'deki İl Göç İdaresi'ne bağlı Geri Gönderme Merkezi'ne getirildi. 

Son iki günde Yunanistan'dan Türkiye'ye 267 kaçak geri gönderildi. Kaçaklar sınır dışı işlemleri tamamlanana kadar Geri Gönderme Merkezi'nde kalacak daha sonra ülkelerine gönderilecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)