BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunan Genelkurmay Başkanı’ndan tahrik: Türkiye’ye karşı teyakkuzda olun----

Yunan Genelkurmay Başkanı’ndan tahrik: Türkiye’ye karşı teyakkuzda olun

Yunan Genelkurmay Başkanı’ndan tahrik: Türkiye’ye karşı teyakkuzda olun
24 Aralık 2020 - 15:17 www.finansgundem.com

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, Aydın'ın Didim ilçesi yakınlarındak, Eşek ve Bulamaç Adaları'ndaki askeri birlikleri ziyaret etti. Floros, askeri birliklere Türkiye'ye karşı teyakkuzda olma talimatı verdiğini açıkladı.

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, Aydın'ın Didim ilçesine 4-6 millik Bulamaç (Farmakonisi) ile Eşek (Agathonisi) Adaları ve Lemnos'taki askeri birliklere ziyarette bulundu.

TEYAKKUZDA OLUN EMRİ VERDİ

Çarşamba günü ziyarette adalardaki gözetim kuleleri ve askeri birlikleri ziyaret etti. Floros'un ziyareti sırasında üst düzey askeri uzayda açıklandı. Bulamaç Adası Başkanı Belediye Binası Karşılama Floros ayrıca Psara, Panagia ve Eşek Adası'nda (Agathonisi) bulunan gözetim karakollarını ziyaret etti.

ADALARDAKİ SİLAHLI KUVVETLER GÜCÜ ARTTIRILACAK

Floros'un ziyareti sırasında Doğu Akdeniz ve Ege'de devam eden Türk provokasyonlarıyla başarılı bir şekilde basmak için askeri birlikleri övdüğü ve sürekli olarak tetikte ve teyakkuzda olma talimatı bildirildi. Floros Türkiye'ye yakın adalarda olan askeri birliklere yeni askeri personel ve silah gücü ilave edileceğini adalardaki birliklerin güçlendirileceğini söylediği belirtildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Büşra27 Aralık 2020 15:33

    Düşman olacağına dost ol. Saygı duy ki kardeşce yaşayalım. Yeryüzü kimseye kalmayacak. Huzur ve barış varken, niye şeytana hizmet edelim.Biz insanız ve duygularımız var. Kin, öfke seni daha saldırgan yapıyor. Zihniyetini değiştir. Bizi asla ve katha yenemezsin. Senin bizim topraklarımızla yüzyıllardır alıp vermediğin nedir anlamıyorum. Niye kıskançlık yapıyorsun? Coğrafya kaderdir. Burasıda bizim biricik toprağımız.

  • Cello24 Aralık 2020 16:40

    Sn. Bahçeli sen iyi partiye katıl...ne bekliyorsun...