BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Yüksek ses' tartışması: 2 ölü, 3 yaralı----

'Yüksek ses' tartışması: 2 ölü, 3 yaralı

'Yüksek ses' tartışması: 2 ölü, 3 yaralı
23 Nisan 2021 - 19:44 www.finansgundem.com

Hatay'da yüksek ses yaptıkları iddiasıyla tartıştığı kişileri pompalı tüfekle vuran şahıs daha sonra kendisini vurarak intihar etti

Hatay'ın Payas ilçesinde, 'yüksek ses' nedeniyle tartıştığı 1'i kadın, 1'i polis memuru 4 kişiyi pompalı tüfekle vuran Hamza Eroğlu (57), daha sonra aynı tüfekle kendisini vurarak yaşamına son verdi. Yaralanan 4 kişiden Kenan Toprak da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İŞ YERİNDEN GELEN SESTEN RAHATSIZ OLDU

Olay, öğleden sonra ilçeye bağlı Kürtül Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, balıkçılık yapan Hamza Eroğlu, işten eve döndükten sonra uyumaya başladı. Bir süre uyuyan Eroğlu, evinin yan tarafında bulunan iş yerinden gelen yüksek sesten rahatsız oldu. Evden çıkıp iş yerine giden Eroğlu, burada sohbet eden 4 kişiyi sessiz olmaları konusunda uyardı. Uyarı sonrası iki taraf tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen Eroğlu, evine dönerek pompalı tüfeğini aldı. İş yerine giden Eroğlu, tartıştığı 4 kişiye rastgele ateş açtı.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

Kurşunların hedefi olan 1’i kadın, 1'i polis memuru 4 kişi kanlar içinde yere yığıldı. Eroğlu, daha sonra tüfeği kendisine doğrultarak tetiğe bastı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde yaşamını yitirdiği tespit edilen Hamza Eroğlu’nun cansız bedeni cenaze aracıyla hastane morguna kaldırıldı. 4 yaralı ise ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. 

YARALILARDAN BİRİ KURTARILAMADI

Dörtyol Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Kenan Toprak, burada yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Toprak, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Olayda yaralanan 3 kişinin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Umursanmayan Facia24 Nisan 2021 03:40

    Gürültü toplumun huzurunu bozan içten içe kanayan bir yarası..Gelgelelim Yetkililer gürültü konusunu önemsemiyor, caydırıcı cezalar yok, olan bile düzgün uygulanmıyor..Zaten önemsense böyle facialar olmaz..Sonu ölümle biten bu kaçıncı gürültü faciası..Önemsenmesi için nasıl bir şey olmalı acaba?.Sorumlusu kim bu işin?.Hesabını kim verecek?.Neyse daha önemli işler var, böyle basit bir konu ile vakit harcanmamalı, kendi aralarında halletsinler, değil mi?.Zaten halletmişler..

  • Kul hakkı yemeyin24 Nisan 2021 00:22

    Başkasını rahatsız etmek kul hakkı yemektir. Gürültü yapmak, sesli sevişmek, kamusal alanda öpüşmek, giyinmiş çıplak gezmek de başkasını rahatsız etmektedir ve kul hakkıdır.

  • Abuzer kadayıf23 Nisan 2021 20:04

    Şu “başkasını rahatsız etmeme” düsturunu öğrensek milletçe, çağ atlayacağız.. her yerde aynı sıkıntı.