BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYönetim hesabını TEB’e taşıyanlara 24 ay ücretsiz Apsiyon üyeliği!----

Yönetim hesabını TEB’e taşıyanlara 24 ay ücretsiz Apsiyon üyeliği!

Yönetim hesabını TEB’e taşıyanlara 24 ay ücretsiz Apsiyon üyeliği!
05 Aralık 2019 - 15:55 www.finansgundem.com

Apsiyon ve TEB’in ortak kampanyasında, hesaplarını TEB’e taşıyan ve nakit akışlarını bu hesaplar üzerinden gerçekleştiren apartman ve site yönetimlerine 24 aya varan ücretsiz Apsiyon üyeliği fırsatı sunuluyor

‘Site Yöneticisinin Dijital Asistanı’ sloganıyla 2012 yılından bu yana hizmet veren Apsiyon, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile yapılan iş birliği kapsamında, apartman ve site yönetimleri için 24 aya varan ücretsiz Apsiyon üyeliği kampanyası başlattı.

Kampanya, 30 Eylül 2020 tarihine kadar, hesaplarını TEB’e taşıyan ve nakit akışlarını bu hesaplar üzerinden gerçekleştiren apartman ve site yönetimlerine, 24 aya varan ücretsiz Apsiyon üyeliği fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında; aylık aidat bakiyesi 50.000 TL ve üzerinde olan yönetimler 24 ay, aylık aidat bakiyesi 50.000 TL’nin altında olan yönetimler ise 6 ay boyunca Apsiyon üyelik ücreti ödemeyecek.

Bu kampanyanın en önemli özelliklerinden biri de, kampanyadan hem Apsiyon'a yeni üye olacak yönetimlerin, hem de mevcut Apsiyon müşterilerinin faydalanabilecek olması. Tek yapmaları gereken ise başvuru formunu doldurmak.

TEB’den site sakinlerine özel indirimler

TEB müşterisi olan apartman ve site yönetimleri, sitelere özel masrafsızlık paketlerinden ve özel fiyatlı POS avantajlarından da yararlanacak. Ayrıca site sakinlerine de özel kredi ve mevduat oranları, aidat ödeme kolaylığı, TEB Kredi Kartı avantajları, ayrıca site sakinlerine özel kredi ve mevduat oranları, aidat ödeme kolaylığı sağlanacak.

TEB Kredi Kartlarına başvuran bireysel müşterileri, sinema ve tiyatro biletlerinde %50 indirim, restoran harcamalarında %10, giyim alışverişlerinde ise %5 bonus fırsatı bekliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen yönetimler, www.apsiyon.com/kampanyalar/apsiyon-teb-kampanyasi adresindeki kampanya formunu doldurarak taleplerini iletebilecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)