BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Yolsuzluk ülkeyi ahtapot gibi sardı'----

'Yolsuzluk ülkeyi ahtapot gibi sardı'

'Yolsuzluk ülkeyi ahtapot gibi sardı'
26 Aralık 2013 - 15:18 www.finansgundem.com

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türkiye'de her şeyin tadının tuzunun kaçtığını söyledi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu toplantısı öncesinde, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.
MHP Lideri'nin gündeminde yolsuzluk ve rüşvet operasyonu vardı.

Bahçeli, ''Güneşi balçıkla sıvamak mümkün değildir. Yolsuzluk ahtapot gibi ülkemizi sarmıştır. Artık her şeyin tadı tuzu kaçmıştır'' diye konuştu.
Bahçeli'nin konuşmasında öne çıkan satır başları şöyle:

''Ülkemiz buhranlı bir dönemden geçiyor. Tüyler ürperten yolsuzluk haberleri 2013 yılına damga vurmuştur. 2013'ün bitmesine 2 hafta kala başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu son yılların en büyük vurgunu. Hükümet ahlaken iflas etmiştir. Devlet içler acısı bir durumdadır. AKP hükümeti şaşkın titrek ve çaresizdir.

Yolsuzluk ahtapot gibi ülkemizi sarmıştır. Artık her şeyin tadı tuzu kaçmıştır. Gelişmeler çok tehlikeli, itina ile takip ediyoruz. Ortadaki bu dehşet iddia ve suçlamaların sonuna kadar gidilmesi kaçınılmaz bir gerekliliktir. Güneşi balçıkla sıvamak mümkün değildir. Soruşturma objektif olarak yapılmalı.

Hukuk şeffaf olduğu sürece Türkiye kazanır. AKP hükümeti rüşvet kirine tepeden tırnağa bulaşmıştır. Siyaseti kuşatan çok katmanlı bir rüşvet ağı var. Acaba siyasete girip de bu kadar zenginleşen alın teri dökmeden köşeyi dönen kaç başbakan Türk siyasetine mal olmuştur?

AKP hükümetinin yolsuzluk konusundaki sicili çok kabarıktır. 11 yıldır hakkında yolsuzluk çıkmayan çok az bakan olmuştur.''

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YAZIYOOO YAZIYOOOO.26 Aralık 2013 20:16

    Bu AKP hükümeti neden türkiyenin iç borçlarından hiç bahsetmiyor ilçe teşkilatlarına başı boş birsürü adamlar aldılar ve bunları maaşa bağladılar nerden geliyor bu değirmenin suyu siz muhalefet partileri bunları mutlaka araştırın işe aldıklarını partisine üye yaparak belediyelere kaydırdılar bunların hepsinin araştırılmasını bir vatandaş olarak istiyorum.akp nin yanınmda olan yargı belli oldu şimdi iş sizlere düşüyor dürüst temiz savcılarlan hemen işe koyulun bu halk sizlerin arkasında olur zaten zamanında bizler sizlere kızdığımız için bu akp ye oylarımızı verdik şimdi ise çok pişmanız burada akp için yalakalık yapanlar işte onlara sesleniyorum bizlerden kesilen paralar sizlere veriliyor ben ülke vatandaşı olarak hem başbakana hemde sizlere hakkımı haram EDİYORUM gerçekler acıdır.2013 TE sadece HIRSIZLIK vede yolSUZLUK hatırlanacaktır.ve birde hırsızlara kılıf bularak yolsuzlukları örtbas edenler anılacaktır ama nasıl onu bilemem.