BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYolcu maske takmayı reddetti uçak acil iniş yaptı----

Yolcu maske takmayı reddetti uçak acil iniş yaptı

Yolcu maske takmayı reddetti uçak acil iniş yaptı
06 Eylül 2020 - 21:01 www.finansgundem.com

Antalya’ya tatile gelen ve iki haftalık tatilin ardından ülkesine dönmek için uçağa binen 32 yaşındaki İngiliz yolcu uçakta maskesini çıkarıp takmak istemeyince kriz yaşandı. Pilot Londra uçağını Bodrum’un karşısındaki İstanköy (Kos) havalimanına indirdi

Antalya'ya iki haftalık tatil için gelen 32 yaşındaki İngiliz turist Londra'ya dönmek için dün akşam saatlerinde Antalya Havalimanı'ndan uçağa bindi.

Yaklaşık 180 yolcunun bulunduğu uçak havalandıktan bir süre sonra maskesini çıkartan İngiliz yolcu hosteslerin tüm uyarısına rağmen maskesini takmayınca uçakta tartışma çıktı.

UÇAK ACİL İNİŞ YAPTI
Yolcuların da uyarısını dikkate almayan İngiliz turist nedeniyle pilotlar uçağı Bodrum'un karşısındaki İstanköy (Kos) Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Uçağa gelen polislere İngiliz turisti teslim edildi. Uçak İstanköy Havalimanı'ndan iki saat gecikmeli olarak tekrar hareket ederken gözaltına alınan İngiliz turist hakkında yasal işlem başlatıldı. Haber Yunan medyasında da yer buldu.
(Yaşan Anter /Sözcü)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)