BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYok böyle şans: Bir kişiye aynı anda 6 büyük ikramiye çıktı!----

Yok böyle şans: Bir kişiye aynı anda 6 büyük ikramiye çıktı!

Yok böyle şans: Bir kişiye aynı anda 6 büyük ikramiye çıktı!
23 Aralık 2022 - 12:16 www.finansgundem.com

Loto kuponuna 20 yıldır aynı numaraları yazan ve bugüne kadar hatırı sayılır bir ikramiyeye kavuşamayan ABD'li veteran son haftada adeta 'altın vuruş' yaptı. Şanslı numaralarını 6 ayrı kupona yazan eski asker, bu kez turnayı gözünden vurdu.

ABD'de veteran Raymond Roberts'ın aldığı 6 şans oyunu biletinin hepsine büyük ikramiye çıktı. Vietnam savaşında görev yapan Roberts, aynı numaraları 20 yıl boyunca loto kuponuna yazdı. Roberts'a talih, şanslı numaralarını altı farklı kupona birden yazdığı haftada güldü.

Ömür boyu yılda 25 bin dolar lotosunu kazanan talihli beş kuponu nakit olarak aldı.Kalan kuponu ise yıllık ödemeler halinde alacak. Şanslı adamın eline tek seferde 2 milyon dolar geçti.

BBC'nin haberine göre, 20 yıldır şans oyunları oynayan Roberts, 15 Aralık'ta Massachusetts'daki bir bayiden 6 bilet satın aldı.

Roberts'ın, doğum günleri ve yıl dönümlerindeki sayıların kombinasyonundan oluşturarak seçtiği 6 biletin hepsine büyük ikramiye vurdu.

Veteran Roberts, yaklaşık 2 milyon dolar ile kendisine 20 yıl boyunca yapılacak yıllık 25 bin dolarlık ödemenin sahibi oldu.

Loto milyoneri Kürşat para saçıyor

 

Unuttuğu loto bileti ile Almanya'da milyoner oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)