BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Yoğurtlu içecek korona virüsü önlüyor' dedi, istifa etti----

'Yoğurtlu içecek korona virüsü önlüyor' dedi, istifa etti

'Yoğurtlu içecek korona virüsü önlüyor' dedi, istifa etti
04 Mayıs 2021 - 17:00 www.finansgundem.com

Güney Kore'nin en büyük süt ürünleri şirketlerinden Namyang'ın Başkanı Hong Won-sik, şirketinin yeni tip korona virüsü (Kovid-19) önleyebileceğini iddia ederek yoğurtlu içecekleri hakkında yanlış anlaşılmaya neden olduğu için istifa etti.

Yonhap'ta yer alan habere göre, Namyang Süt Ürünleri Şirketinin Başkanı Hong, yoğurtlu içeceklerinin Kovid-19'la mücadelede etkili olduğu iddiasıyla ilgili soruşturma başlatılmasının ardından şirketinin Seul'deki genel merkezinin önünde açıklamalarda bulundu.

Şirketinin Kovid-19'u önleyebileceğini öne sürerek popüler yoğurtlu içeceği hakkında yanlış anlaşılmaya neden olduğu için özür dileyerek görevinden istifa ettiğini belirten Hong, tüm sorumluluğu üstlenerek başkanlıktan çekildiğini bildirdi.

Namyang'ın araştırma biriminden bir yetkili, geçen ay bir sempozyumda yaptığı konuşmada, yoğurtlu içecek Bulgaris'in Kovid-19 enfeksiyonu riskini azaltmada çok etkili olduğunu iddia etmişti.

Çin'e küfür eden bakan özür diledi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)