BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYogaseverler Şile’de festivalde buluştu----

Yogaseverler Şile’de festivalde buluştu

Yogaseverler Şile’de festivalde buluştu
26 Şubat 2017 - 12:01 www.finansgundem.com

Hafta sonu Şile’de düzenlenen Uluslararası Yoga Festivali’nin açılışı gerçekleşti.

İki gün sürecek ve 8 pratik yoga seansının düzenleneceği “Keşfet Kendini” temalı Uluslararası Yoga Festivali’ne yerli-yabancı 300 Yogasever katılıyor. Yoga Ateşi Dans gösterileriyle açılan festivalin ilk seansında Kök Çakra-enerji merkezi çalışması yapıldı. Uygulamalara nefes, Yoga duruşları, egzersizler, konsantrasyon, meditasyon ve derin gevşeme çalışmalarıyla devam edildi.

Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) Başkanı Akif Manaf, “Her ay Türkiye’nin çeşitli doğal yörelerinde gerçekleştirdiğimiz uluslararası düzeydeki Yoga Festivalleri ile sağlıklı ve doğal yaşama destek olan en güçlü ve kadim yöntem  Orijinal Yoga Sistemi’nin faydalarını tanıtıyoruz. Beden, zihin, zeka, duygu, enerji düzeyi üzerinde güçlü etkisi olan Yoga aynı zamanda bir spordur. Her sağlık durumundaki ve yaştaki insan faydalanabilir. Yoga anne karnından itibaren yapılabilir, 0’dan 100+ yaşa hayat boyu uygulanır. Nezleden gribe, depresyona, kalp damar rahatsızlıklarına, kansere, MS’e, Alzheimer’a kadar güçlü önleyici, tedavide destek iyileştirici etkileri vardır. Sağlıklı zayıflama, anti-aging sağlar. Hem ülkemize hem de dünyaya Yogayı bilimsel yönü, sağlıklı etkileri, her yaşın sporu olarak tanıtmaya çalışıyoruz.  Yoga kesinlikle bir uzakdoğu kültürü değildir, evrensel bir gelişim sistemidir. Tüm halkımızın faydalanması için gayret ediyoruz” dedi. 

Yoga Festivali’nde aynı zamanda özgüvenin, yaratıcılığın, kararlılığın, sevgi ve merhametin gelişmesini desteleyen teknikler uygulanıyor. Nefes, konsantrasyon, meditasyon, gevşeme ve zayıflamak için Yoga seansları da yapılırken  Best Western Şile Gardens’taki organizasyonda sağlıklı yiyecekler de sunuluyor.  Akif Manaf ile Yoga üzerine interaktif söyleşiler gerçekleşirken, aynı zamanda festival boyunca Yoga üzerine dünya tarihindeki en geniş literatürü sunan kitaplara da ulaşmak mümkün.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)