BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringYıldız'dan 1 Mayıs'ta güzel haber----

Yıldız'dan 1 Mayıs'ta güzel haber

Yıldız'dan 1 Mayıs'ta güzel haber
01 Mayıs 2014 - 14:50 www.finansgundem.com

Enerji Bakanı Taner Yıldız doğalgazda zam olmayacağını söyledi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 1 Mayıs'ta vatandaşlara güzel bir haber vermek istediklerini belirterek, Mayıs ayında doğalgazda herhangi bir fiyat artışı yaşanmayacağını bildirdi. Temmuz ayına kadar elektrik fiyatlarının da aynı kalacağını vurgulayan Yıldız, "Aylık değerlendirmemiz sonucunda doğal gazı ocak, şubat, mart aylarındaki fiyattan kullanacağımız belirtmek isteriz" diye konuştu.
Bakan Yıldız, son günlerde yurt genelinde artan yağışların en çok enerji sektörünü sevindirdiğini kaydederek, "Bu durum girdiğimiz 3 ayların da bereketidir diye düşünüyorum. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızın Regaib Kandili kutluyorum" dedi. Bütün çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı da kutlayan Yıldız, "Beraber çalıştığımız, gayret ettiğimiz, ülkenin kalkınmasına gelişmesine katkı koyan bütün işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi bayramını kutluyorum" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)