BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYıldız Tilbe umreye gitti----

Yıldız Tilbe umreye gitti

Yıldız Tilbe umreye gitti
21 Kasım 2016 - 09:46 www.finansgundem.com

Şarkıcı Yıldız Tilbe, umreye gitti ve fotoğraf paylaştı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin uzun süredir nerede olduğu Twitter'da konuşuluyordu. Yıldız Tilbe ortaya çıktı ve yeni hali büyük şaşkınlık yarattı.

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, şunları yazdı:

"Evet dünyanın en güzel en özel şehrindeyim . Mekkedeyim. çok şükür. Allah isteyen herkese hepinize nasip etsin İnşallah. Amin Allah hepinizin herkesin hayır dualarını kabul etsin İnşallah. Buralar 33 derece sıcacık her anlamda. Selamınız başımüstüne ". Sağolun.

"HEPSİ AYNI KAPIYA GELMİŞ"

Valla buralara gençken gelmek lazım. benim yaşlarda gelince geç geldiğini anlıyo , keşke daha önce gelseydim diyo yaşıyo insan. Burda dünyanın her yerinden , her renkte her boyda her dilde her çeşit insan var . Hepsinin amacı dileği aynı . Hepsi aynı kapıya gelmiş. Görmeyen birine güneşin sarısı ağacın yeşili gülün kırmızı yaprağını ayın ışığını ne kadar anlatabilirsek bende o kadar anlatabilirim buraları. Görmelisiniz, anlatılır gibi değil . Yaşamalısınız buraları ki anlamış olunsun. İnşallah Allah, isteyen herkese nasip etsin dicem. "

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)