BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYıldız: Erdoğan'ı feda etmeyeceğiz!----

Yıldız: Erdoğan'ı feda etmeyeceğiz!

Yıldız: Erdoğan'ı feda etmeyeceğiz!
17 Mayıs 2015 - 14:10 www.finansgundem.com

Bakan Taner Yıldız, "Cumhurbaşkanımızı AK Parti’den seçildi diye feda etmeyeceğiz’’ dedi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kayseri’de konuştu. Yıldız Mursi hakkında verilen idam kararına ilişkin konuşara, ‘’Kendi ülkelerinde idamı yasaklayanlar, Mısır’daki idamla ilgili sessiz kaldılar. Sıfat olarak kullandıkları yüzde 52 oy alan Mursi’yi idam ediyorlar haberi bir atıftır, bir algı operasyonudur. Biz bunlarla alakalı hiçbir tehdide, hiçbir şekilde şantaja boyun eğmeyeceğiz. Ne 11. Cumhurbaşkanımızı ne de 12. Cumhurbaşkanımızı AK Parti’den seçildi diye feda etmeyeceğiz’’ dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseri Terzi ve Konfeksiyoncular Odası’nın ‘Terzi Köy’ Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Toplantı girişinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yıldız, Mısır eski Cumhurbaşkanı Mursi’ye verilen idam cezasına ilişkin konuştu.

Bakan Yıldız, ‘’Kendi ülkelerinde idamı yasaklayanlar, Mısır’daki idamla ilgili sessiz kaldılar. Sıfat olarak kullandıkları yüzde 52 oy alan Mursi’yi idam ediyorlar haberi bir atıftır, bir algı operasyonudur. Biz bunlarla alakalı hiçbir tehdide, hiçbir şekilde şantaja boyun eğmeyeceğiz. Ne 11. Cumhurbaşkanımızı ne de 12. Cumhurbaşkanımızı AK Parti’den seçildi diye feda etmeyeceğiz’’ dedi.

Yıldız’ın konuşmasından satır başları şöyle:

‘’Verilen idam kararı, Mısır’ın hem İslami hem de insani verdiği en büyük sınavlardan birisidir. Mısır sadece bu sınavı kaybetmekle kalmadı. Fok balıklarının alabalıklara ve nesli tükenen fillere hassasiyet gösteren bir kısım insanlık sınıfta kaldı. Kendi ülkelerinde idamı yasaklayanlar, Mısır’daki idamla ilgili sessiz kaldılar.

“Sıfat olarak kullandıkları yüzde 52 oy alan Mursi’yi idam ediyorlar haberi bir atıftır, bir algı operasyonudur. Aynı şekilde her zaman söylüyorum, ‘Hacı Cumhurbaşkanı’ diye rahmetli Turgut Özal’a 9 sütundan manşet yapmışlardı. Biz bunlarla alakalı hiçbir tehdide, hiçbir şekilde şantaja boyun eğmeyeceğiz.

“Ne 11. Cumhurbaşkanımızı ne de 12. Cumhurbaşkanımızı AK Parti’den seçildi diye feda etmeyeceğiz. Onlar kefenlerini giyerek yola çıktılar. Ama demokrasi adına seçimlerle iş başına gelmiş olan ve halkın oylarıyla işbaşına gelen Cumhurbaşkanlarımızı bu tarz feda ettirmeyeceğiz.

“Bu tür algı operasyonlarıyla uğraşacaklarına Türkiye’nin kalkınmasına, Türkiye’nin gülmesine katkı koymaya çalışsalar daha iyi olur. Sayın Menderes’in vefatıyla alakalı o anki çevirdikleri filmler, bugün teknolojik bir takım yapılarla beraber ancak şekil değiştirmiş bulunuyor. Zihinde bir değişim söz konusu değildir. Biz Mursi’nin idamının müftüden döneceğine inanıyoruz. En azından Mısır’ın kaybettiği insanlık sınavını müftünün iade edeceğine inanıyoruz."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)