BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYıldırım'dan sert açıklama----

Yıldırım'dan sert açıklama

Yıldırım'dan sert açıklama
27 Eylül 2015 - 14:25 www.finansgundem.com

Aziz Yıldırım’dan hem sert hem esprili sözler! Yıldırım, Sportif Direktör Terraneo'ya çakmayı ihmal etmedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde basın toplantısında soruları yanıtladı.

İşte Yıldırım’ın açıklamaları:

“Samandıra’ya gidecek miyiz, gideriz. Buna ne Terraneo, ne bir başkası karışamaz. Benim maaşlı çalışanım mı buna karar verecek? Fenerbahçe Başkanı ve yönetiminin istemediği hiçbir şeyi ne Terraneo, ne bilmem kim yapamaz! Hoca bizden neden memnun olmasın? Parasını alıyor mu? Alıyor. İşine karışılıyor mu? Karışılmıyor! Biz de memnunuz, o da… Böyle bir haber sakın yapmayın. Burada kararlar var. Yönetim kurulunun, başkanın odası vardır. İstediği zaman gider gereğini yaparlar. Sakın böyle yanılgıya düşmeyin. Mahmut (Mahmut Uslu) haberin olsun, bundan sonra kulübe gelmiyorsun!

– Biz bilmiyoruz, 20 yaşındaki editör çocuklar biliyor. Oturuyorsunuz 3 kişi masa başına, kafanıza göre uyduruyorsunuz bir şeyler. Azap veriyor artık bu yalan haberler. Akşam bir bakayım dedim bizim kadro belli. O ağır, bu hızlı. Yahu size ne? O zaman parayı da size vereyim transferi de yapın.

“Pereira’ya zaman lazım”

– Hocaya zaman lazım. Hoca sezon sonu şampiyon olursa başarılı, şampiyon olamazsa başarısız. Bizdeki kriter şampiyonluktur.

– İlk defa mı derbi oluyor? Her şey olabilir, tökezleme de olabilir. Önemli olan şampiyonluktur, mesele bitmiştir.

– Oyuncu gelişmiş mi, gelişmemiş mi? Ne bileyim ben! Bunları bana sormayın…

– Yurt dışında kulüplerin altyapıları incelenecek ve tesislerimizi buna göre yapacağız.

“Parayı bulursak Robben’i alacağız”

– Türk sporunun ileri gitmesi için ne yapılması, gerekir buna kafa yorun. Kulüplerin başarılı olabilmesi için ne yapması lazım, bunları inceleyin. Bunlarla ilgili yorum yapın. Bunlarla ilgili belgeler sunun. Olmuyor artık yani. Benim için bu tür haberler azap yani azap…

– Parayı bulursak Arjen Robben’i alacağız…

– Arda 40 milyona gitti yas tuttular. Vay efendim nasıl gider diye. Helal olsun. Gider, keşke 100 milyona gitse.

– Bize soranlar var medyada ‘Bu paralar nereye gitti?’ diye. Hırsızlık yaptık yani, bizi bununla suçluyorlar.

– İyi futbol iyi oyuncularla oynanır. Birisi diyor ki, “Böyle olursa, 3 büyüklerle Anadolu takımları arasında fark açılıyor. Eee tersini düşünün. O zaman da Avrupa takımları ile bizim aramızdaki fark açılıyor. O zaman Avrupa’da başarılı olmayalım mı?

– Yönetim parayı verir. Antrenör 4-5 tane isim yazar. Ben şahsım olarak transfer yapmam. Yönetim kararıyla alırım. Ben aldım getirdim, bu kadar koydum, böyle bir şey yok…

– Bundan sonra muhabirler de Yandex’te günde 50 defa arama yapacak. Bu yapmayanı Samandıra’ya sokmayacağım… (Gülüşmeler)

– Akşam iki takıma da başarılar diliyorum. Netice önemli. İnşallah Fenerbahçe kazanır. Ben maça gitmeyeceğim. Bursaspor maçına da gitmedim. Benim işim kulübü idare etmek. Televizyonlardan seyretmek daha rahat oluyor. Daha az insanı etkiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)