BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYıldırım'dan derbi öncesi flaş hamle!----

Yıldırım'dan derbi öncesi flaş hamle!

Yıldırım'dan derbi öncesi flaş hamle!
19 Mart 2015 - 16:05 www.finansgundem.com

Derbi öncesi Aziz Yıldırım'ın talimatıyla, futbolcuların alacaklarının yüzde 90'ı hesaplarına yattı

Fenerbahçe'de teknik heyet, futbolcuları derbiye hem fiziki hem de psikolojik olarak hazırlamak için çalışıyor. Alacakların yüzde 90'ı hesaplara yattı. Aziz Yıldırım, ödeme yapmadığı teknik heyete ise şakayla karışık, "Derbiyi kazanın, siz de paranızı alın" dedi.
 
Kartal'a bu yolda yönetimden büyük bir destek geldi. Aziz Yıldırım'ın talimatıyla, futbolcuların alacaklarının yüzde 90'ı hesaplarına yattı. Bu haber takımda adeta bayram havası estirdi.  
 
Fanatik'in haberine göre; Gençlerbirliği yenilgisiyle bozulan moraller biraz olsun yerine geldi. Ancak ödemelerde bir ayrıntı dikkat çekti. Teknik heyetin alacakları henüz verilmedi.

Aziz Yıldırım, İsmail Kartal ve antrenörlere takılarak, "Beşiktaş derbisinde sahadan galibiyetle ayrılın, siz de paranızın alın" diyerek şart koştu!  
Aziz Yıldırım

Ekstra prim yok

Hemen her derbiden önce basında çıkan 'hayali prim' haberleri futbolcuların kafasını karıştırıyor. Ancak yönetim, sezon başında açıklanan prim sistemini uygulamayı sürdürüyor.  
 
Galatasaray maçı öncesinde de benzer haberler çıkmış ancak yönetim, sezon başında belirlenen prim dışında ödeme yapmamıştı. Aynı uygulamanın Beşiktaş mücadelesinde de devam edeceği öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)