BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYıldırım'a verilen mektubun sırrı ortaya çıktı----

Yıldırım'a verilen mektubun sırrı ortaya çıktı

Yıldırım'a verilen mektubun sırrı ortaya çıktı
09 Şubat 2014 - 10:18 www.finansgundem.com

Fenerbahçeli taraftarlar, Sivasspor deplasmanında takımını yalnız bırakmayan Başkan Aziz Yıldırım’a büyük sevgi gösterisinde bulundular

Fenerbahçeli taraftarlar, Sivasspor deplasmanında takımını yalnız bırakmayan Başkan Aziz Yıldırım’a büyük sevgi gösterisinde bulundular.
Havalimanında Yıldırım ile birlikte Teknik Direktör Ersun Yanal ve Dirk Kuyt’a birer mektup sunan sarı-lacivertli taraftarlar desteklerini bir kez daha ortaya koydular. Taraftarın Başkan Aziz Yıldırım’a verilen mektupta, “Her zaman yanınızda ve sizinleyiz. Biz taraftar olarak herşeyin farkındayız. Her zaman kalbimizdesin. Bir oyla başkanlık seçimini kazandığınız o gün size 1 oyu kimin verdiğini bilmiyoruz. Ama emin olun ki biz vermek isterdik. O oyu verene helal olsun. Sonuna kadar beraber olacağız” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Sivas’ta gövde gösterisi
Bu arada uzun süredir takımla birlikte deplasmanlara gitmeyen Yıldırım’ın bu kararı almasında ise iki önemli detayın bulunduğu belirlendi. Birincisinin futbol takımının şampiyonluk yolundaki en kritik maçlardan birine çıkması olduğu ifade edildi. Başkan Yıldırım’ın, kaybedilen Eskişehirspor maçının ardından bugünkü karşılaşmanın ne kadar önem taşıdığının farkında olduğu ve bu yüzden futbolcuların yanında yer alarak takıma moral ve motivasyon aşılamaya çalıştığı bildirildi.
İkinci ve belki de en önemli detay ise Yıldırım için Yargıtay kararı sonrası çıkan “statta maç izleyemez” yorumları, haberleri ve buna yönelik yapılan başvurular. Son olarak kongre üyeleri Recep Özcan ve Timur Özcanoğlu’nun, Aziz Yıldırım’ın Sivasspor maçına alınmamasına yönelik valiliğe yaptığı başvuru da bunlardan biriydi. Bu durumdan rahatsız olan Başkan Yıldırım, Sivas’a giderek bir anlamda bu taleplere ve yorumlara karşı bir gövde gösterisi yapma kararı aldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)