BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYıldırım ve Koç'un arasına cemaat mi girdi?----

Yıldırım ve Koç'un arasına cemaat mi girdi?

Yıldırım ve Koç'un arasına cemaat mi girdi?
23 Ocak 2014 - 09:00 www.finansgundem.com

Aziz Yıldırım'ın, 2015'te başkan olarak işaret ettiği Ali Koç'tan desteğini çektiği iddia ediliyor

Kongre sonrası Aziz Yıldırım'ın, 2015'te başkan olarak işaret ettiği Ali Koç'tan desteğini çektiği öğrenildi. Bunun nedeni ise Koç'un, Gülen cemaati ile yakınlığının ortaya çıkması iddia edildi.

Sabah'da yer alan habere göre, Yargıtay kararının ardından F.Bahçe'de çözüm yolları aranırken Aziz Yıldırım'ın, son kongrede "İşte 2015'in başkanı" diye işaret ettiği Ali Koç'la arasının açıldığı öğrenildi.

Kulislerde konuşulanlara göre bunun nedeni Koç Ailesi'nin, Yıldırım'ın ifadesiyle 'Fenerbahçe'ye operasyon düzenleyen Gülen cemaatiyle' yakın ilişkiler içinde olduğunun ortaya çıkması. Bütün eski ve yeni yöneticiler Yıldırım'ı havalimanında yalnız bırakmazken, karşılamaya gitmeyen Ali Koç ise evinde oturmayı tercih etti. Ortaya çıkan bu tablo sosyal medyada, "Aziz Yıldırım'la Koç'un arasına cemaat girdi" yorumlarına neden oldu.

Yıldırım, Yargıtay kararını öğrendiği Cannes'da Wall Street Journal'e verdiği demeçte "Başkanlık için bir arkadaş seçilir. Buna Fenerbahçe karar verir. Kimseye destek vermeyeceğim" diyerek Ali Koç'a olan desteğini çektiğinin işaretini vermişti.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şike23 Ocak 2014 11:10

    adamın suçlu olduğunu avrupa kabul etti, yerel mahkeme kabul etti, yargıtay kabul etti. olabilecek tüm şekillrde ispatlandı. hala niye destek veriyoruz ki? herşeyde siyaset aramayın. adam apaçık şikeci.