BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYıldırım: Savaş devletle devlet arasında olur----

Yıldırım: Savaş devletle devlet arasında olur

Yıldırım: Savaş devletle devlet arasında olur
25 Ağustos 2017 - 10:16 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, 'Kuzey Irak'a gerçekleştirilecek bağımsızlık referandumunun savaş sebebi' sayılacağını söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

Başbakan Binali Yıldırım, Vietnam ziyaretinin dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Kuzey Irak'taki referandum kararına ilişkin değerlendirmesinde, "Savaş sebebi sayılmalıdır" çıkışına Yıldırım,"Savaş kiminle kimin arasında olur? Savaş devletle devlet arasında olur. Biz bunları devlet olarak tanımıyoruz" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN ATLETLİ FOTOĞRAFI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun atlet giymesine ilişkin tartışmaları değerlendiren Yıldırım, "Atlet işinde de atletik olduğunu gördük. Adaleti de iyice ucuzlattık, adaletle atletin ne ilgisi var" dedi. Kılıçdaroğlu'nun 'tutuklanacağını söylemesi hakkında konuşan Yıldırım çin "İstihareye mi yatmış, neye istinaden söylüyor. Gündemde kalmak için çıkarıyor" diye konuştu.

KORAY AYDIN İKNA EDİLMİŞ

Yeni parti çalışmalarına ilişkin soruya "Nesini değerlendireceğim?" diyen Yıldırım, Koray Aydın'ın Meral Akşener'in partisinde yer alması için "Demek ki ikna edilmiş" yorumunu yaptı.

RACON AÇIKLAMASI

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "racon" açıklaması için "İyi demiş" dedi.

TEK TİP KIYAFET

Başbakan Yıldırım tek tip kıyafet konusunda çalışmaların devam ettiğini belirtti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)