BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYıldırım dediğini yaptı o taraftarları maça almadı----

Yıldırım dediğini yaptı o taraftarları maça almadı

Yıldırım dediğini yaptı o taraftarları maça almadı
29 Ekim 2014 - 22:27 www.finansgundem.com

Aziz Yıldırım'a muhalif Genç Fenerbahçeliler üyesi 200 kişilik taraftar grubu Fenerbahçe-İstanbul BŞB voleybol maçında salona alınmadı

Fenerbahçe-İstanbul BŞB voleybol maçına girmek isteyen Aziz Yıldırım'a muhalif Genç Fenerbahçeliler üyesi 200 kişilik taraftar grubu 'kimlik fotokopileri olmadığı gerekçesiyle' salona alınmadı. Taraftarların salonun önünde bekleyişini sürdürdüğü sırada, 4 otobüs dolusu polis salonun etrafında tedbir aldı.

Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde oynanan Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında bilet krizi yaşandı.

Karşılaşma öncesi salonun gişelerinden bilet satılması üzerine yaklaşık 300 sarı lacivertli taraftar bilet alarak içeri girdi. İlerleyen dakikalarda Genç Fenerbahçeliler üyesi 200 kişilik bir grup salona geldi ve bilet almak için kuyruğa girdi. Ancak Fenerbahçeli bazı yöneticiler gişe görevlileriyle konuşarak, kimlik fotokopisi olmayanlara bilet satılmaması istedi.

GFB üyeleri karşılaşmaya alınmayınca salonun etrafında bekledi. Bunun üzerine bilet satışları durduruldu ve yaklaşık 400 kişilik grup dışarıda kaldı. Taraftarlar salonun önünde bekleyişini sürdürürken, 4 otobüs dolusu çevik kuvvet herhangi bir tatsızlık yaşanmaması için salonun etrafında bekletildi.

GFB üyeleri, Fenerbahçe'nin son şampiyonluk kutlamasında başkan Aziz Yıldırım konuşma yaptığı sırada Alex de Souza lehine slogan atmış, Yıldırım bunun üzerine GFB'nin olduğu tribüne dönerek, "Paralı köpekler, ahlaksızlar" diye bağırmıştı. GFB üyeleri bu çıkışa rağmen Fenerbahçe'nin futbol, basketbol ve voleybol maçlarında "Ersun Yanal" lehine tezahürat yapınca, Aziz Yıldırım bu kez, "Yine aynı grup. Bunları tribüne sokmayacağım" diye konuşmuştu.

GFB üyelerinin salona alınmamasını protesto eden bazı Fenerbahçeliler de salonu terkedince, tribünlerde çok az bir taraftar topluluğu yer aldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)