BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaYıldırım, Aysal ve Şener'e ceza yağdı----

Yıldırım, Aysal ve Şener'e ceza yağdı

Yıldırım, Aysal ve Şener'e ceza yağdı
03 Ocak 2013 - 18:38 www.finansgundem.com

PFDK, kulüp başkanlarına sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle ceza verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'a 21'er gün, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e ise 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
Kurul toplantısının ardından yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım'a 28.12.2012 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde yer alan sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin lira para cezası verildi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal da 27.12.2012 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde yer alan sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin lira para cezası aldı.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Şener'e ise 27.12.2012 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde yer alan sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin lira para cezası verildiği ifade edildi.
Kulüplere para cezası
Kurul, başkanların yanı sıra kulüplere de para cezaları kesti. Resmi internet sitelerinde yer alan sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerine 50'şer bin, Trabzonspor Kulübü'ne ise 65 bin lira para cezası verildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)