BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYılbaşını kana bulayacaklardı!----

Yılbaşını kana bulayacaklardı!

Yılbaşını kana bulayacaklardı!
12 Aralık 2015 - 11:57 www.finansgundem.com

İzmir ve Adana'da yılbaşı öncesi düzenlenen sahte içki operasyonunda binlerce şişe içki ele geçirildi

İzmir'de, 4 işletmede yapılan denetimde, 35 litre sahte votka ve viski ile 271 şişe sahte rakı ele geçirildi. Adana'da da düzenlenen operasyonda metil alkolle hazırlanmış bidonlarda doluma hazır 5 ton ve 10 bin şişe sahte içki ele geçirildi.

Yaklaşan yılbaşı öncesi denetimlerini artıran polis, Konak ilçesinde yaklaşık 100 kişilik ekiple, alkollü içki satan 4 işletmeyi denetledi.

Denetlemelerde, 30 litrelik damacana içinde sahte olduğu değerlendirilen votka, 5 litrelik damacanada sahte viski, 271 şişe sahte rakı ile 55 şişe bandrolsüz bira ele geçirildi.
İş yeri sahipleri hakkında idari işlem yapılırken, son günlerde artan sahte içki kaynaklı ölümler nedeniyle denetimlerin yoğun olarak süreceği bildirildi.

ADANA'DA DA OPERASYON

Adana'da düzenlenen operasyonda metil alkolle hazırlanmış bidonlarda doluma hazır 5 ton ve 10 bin şişe sahte içki ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, merkez Seyhan ilçesinde kaçak içki imalatı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, portakal bahçesi içerisinde ikisi imalathane biri depo olarak kullanıldığı tespit edilen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda 3 şüpheli, bahçe kapısındaki köpeğin polislere saldırmasını fırsat bilip kaçarken 2 şüpheli yakalandı.

Ekipler aramalarda, metil alkolle hazırlanmış 10 bin şişe ile bidonlarda doluma hazır 5 ton sahte içki, 10 bin boş şişe, 10 bin kapak, 25 bin etiket ve bandrol ile bir pompalı tüfek ve bir dürbün ele geçirdi.

Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülürken kaçan zanlıların yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)