BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYılbaşında havai fişekler Almanya ve Avusturya'da can aldı----

Yılbaşında havai fişekler Almanya ve Avusturya'da can aldı

Yılbaşında havai fişekler Almanya ve Avusturya'da can aldı
01 Ocak 2022 - 18:33 www.finansgundem.com

Yılbaşı kutlamalarında havalanmadan patlayan havai fişekler nedeniyle biri Almanya'da diğeri Avusturya'da iki kişi hayatını kaybetti.

Almanya ve Avusturya'da yılbaşı kutlamalarında havalanmadan patlayan havai fişekler nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti.

Almanya'nın batısındaki Bonn şehri yakınlarında 37 yaşında bir kişi yeni yıl kutlaması için havai fişek atarken yaşamını yitirdi; aynı olayda 39 yaşındaki bir diğer kişi de ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Avusturya'da Viyana yakınlarında 23 yaşında bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Euronews'in haberinde yerel medyada yer alan haberlere göre farklı şehirlerde de düzgün çalışmayan havai fişekler nedeniyle yaralananlar olduğu söylendi.

Almanya'da bu yıl bireysel kullanım için havai fişek satışları koronavirüs salgını nedeniyle yasaklanmıştı. Bu nedenle bazıları havai fişekleri yasa dışı yollardan temin ederken bazıları da kendileri imal etmeye çalıştığı bildirildi. Bu durumun kaza risklerini arttırdığı da belirtiliyor.

ABD'de korona virüs nedeniyle ölenlerin sayısı 825 bini geçti

 

İşte 2022, yeni yılınız kutlu olsun

 

JP Morgan: Omikron küresel ekonomiyi sarsmayacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)