BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'Yıkıp yeniden yapmaya geldim'----

'Yıkıp yeniden yapmaya geldim'

'Yıkıp yeniden yapmaya geldim'
04 Mayıs 2013 - 07:46 www.finansgundem.com

Medical Park'ın sahibi Muharrem Usta, Trabzonspor başkanlığı için çabalıyor

Trabzonspor'da 25 Mayıs’ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’da dün resmen başkan adayı olduğunu açıklayan Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, kulübü Türkiye’nin en profesyonel şekilde yönetilen ekibi yapacaklarını söyledi. Zorlu Grand Otel’de dün bir basın toplantısı düzenleyen Usta şunları söyledi:
“Trabzon en çok büyüyen, en çok zirvede kalanlar arasında olmak zorunda. Biz yönetim tarzını, kulüp anlayışını, organizasyonel yapıyı, statüko haline gelmiş yönetimsel organizasyonu yıkmak, yerle bir etmek, dünya kulüplerine yaraşır yeni organizasyonel yapıya taşıyarak, büyük vizyonlu yönetici takımı ile büyük yolculuğa çıktık. Artık gerçekleri görme zamanı. Büyük bir kulübün gelecekte zirveye ulaşabilmesi adına bu göreve talip oldum.
‘BÜYÜK YÜRÜYÜŞ BAŞLADI’
Yönetim kurulunda kimlerin yer alacağı konusunda ince eleyip sık dokuyorum. Yönetimdeki her arkadaşımın benimle bu zorlu yolculuğa ayak uydurması gerekir. Trabzonspor tarihine bu kongre kalın harflerle, ‘Büyük bir devrim yapılmıştır’ şeklinde yazılmayacaksa ben bu yolculuğa çıkmam. Bu nedenle kararımı geç açıkladım. Artık karar tamam. Büyük yürüyüş başladı. Büyük Trabzonspor için bundan böyle vaktimizi, emeğimizi, birikimimizi harcayacağız. Modern bir kulüp, birinci sınıf futbol kulübü olma anlayışıyla bu yolculuk başladı. Bu yolculuk Trabzonspor kartvizitinden medet umanların asla ve asla yolculuğu olmayacaktır.”
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)