BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYiğit Bulut resti çekti----

Yiğit Bulut resti çekti

Yiğit Bulut resti çekti
12 Ağustos 2014 - 07:22 www.finansgundem.com

Başbakan Başdanışmanı Yiğit Bulut, “İlişkiler yeniden gözden geçirilmeli ve gerekirse AB ile yollar ayrılmalı” dedi

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut, Star Gazetesi’ndeki köşesinde, Türkiye’de bundan sonra yaşanabilecekleri maddeler halinde yazdı.

“İlişkiler yeniden gözden geçirilmeli ve gerekirse AB ile yollar ayrılmalı” diyen Yiğit Bulut, Türkiye’ye yeni adres de gösterdi: “Amerika, Çin ve Rusya...”

AB'YE ALTERNATİF OLARAK GENLEŞEN DOĞU!

Erdoğan’ın ekonomi alanındaki danışmanı Yiğit Bulut, dün Star gazetesinde yayımlanan köşe yazısında “Gerekirse AB ile yollar ayrılmalı” dedi. Yiğit Bulut, şunları yazdı: “Türkiye yeni rotasını çizerken ve en önemlisi gerekirse BİRLEŞEMEYECEKSE, ortak karar doğrultusunda Avrupa ile yollar ayrılırken, yeni dünya düzenine de uygun olarak ‘AB’ye alternatif olarak genleşen’ yeni bir yapı olduğu tezi net ortaya konmalı! Türkiye, ‘Amerika, Türkiye, Çin’ ve periferileri olmak üzere üç ‘yeni merkez’ oluştuğunu analiz ederek yönünü Amerika-Doğu ekseninde yeniden çizmeli ve Rusya’nın durumu dikkatle izlenmeli.”
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat13 Ağustos 2014 12:30

    Kardeşim şunu anlamak gerekir. AB'ye girip girmemek mesele değildir. mesele AB'nin demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğü, girişimcilik vs. konularda yakaladığı medeni seviyeyi yakalamaktır. Rusya da vatandaşın bir değeri var mıdır devlet karşısında bir hakkı var mıdır? Özbekistan-Tacikistan gibi mi olmak istiyorsunuz?

  • cenk12 Ağustos 2014 21:07

    Tebrik ediyorum. Süper analiz ve ileri görme yeteneği. Artık ab nin kapısında dilenci gibi bizi neolur alın diye beklelemek gerekir.onurlu olalım başka denizlere yalken açalım

  • şaşırgan12 Ağustos 2014 14:56

    yiğit bulut'u tebrik ediyorum...ancak bu kadar olur..helal yane.

  • kerem yavuz12 Ağustos 2014 12:48

    yiğit bulut mu karar verecek ab ile yolların ayrılacağına , ne günlere kaldık.