BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYiğit Bulut ile MHP arasında polemik----

Yiğit Bulut ile MHP arasında polemik

Yiğit Bulut ile MHP arasında polemik
07 Ekim 2019 - 15:08 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Devlet Bahçeli'nin yattığı hastanenin kurucularından Mehmet Haberal ile ilgili bazı mesajlar paylaşınca MHP'nin tepkisini çekti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tedavi gördüğü Başkent Hastanesi’nin kurucusu Mehmet Haberal ile ilgili MHP’nin tepkisini çeken mesajlar paylaştı.

Yiğit Bulut sosyal medya hesabında tıp alanında birçok ödül alan Mehmet Haberal’a güvenmediğini söylerken şu ifadeleri kullandı:

"Eğer Sayın Bahçeli hâlâ oradaysa acilen başka hastaneye nakil edilmeli. Bu konuda çok şey bilen, bizzat yaşayan bir Türk vatandaşı ve bir Türk milliyetçisi olarak söylüyorum, bu Haberal denen adam Türk milletine asla iyilik yapmaz! Yapamaz!"

Bu ifadeler üzerine Mehmet Haberal’ın MHP Ankara Milletvekili olan oğlu Erkan Haberal sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"Sarhoş ayyaş senin ne olduğunu bilmeyen mi var? Yine çok içmişsin! Bildiklerimi anlatabilirim ama... Araya kimleri koyup iş istediğini verilmeyince de… Bence içince yazma sapıtıyorsun. Adı Yiğit olup kendisi yiğitlikten nasibini almamış zat beni engellemiş. Savcıları kaçak, hakimleri FETÖ üyeliğinden ceza yemiş kumpas kurucular senin ithamlarını didik didik ettikleri halde başaramadılar. Sahi sen hangi taraftasın?"

Daha sonra hem Bulut hem Haberal söz konusu mesajlarını sildi.

Ayrıca MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından Yiğit Bulut’un Mehmet Haberal ile ilgili yorumlarına şu ifadelerle tepki gösterdi. 

Haberal için "Adam gibi adam ve devlet, millet aşığı, şerefli Türk milliyetçisidir" diyen Enginyurt, "Sen bu ülkenin, haketmeden nimetlerinden beslenen bir tipiyken, Mehmet Haberal bu ülkenin kendi imkanlarıyla yetişmiş bilim adamıdır. Yiğit Bulut, yazdıkların hiç olmamış, yeniden oku" ifadelerini kullandı. (Independent Türkçe)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)