BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYGS'yi 1 dakika ile kaçıran genç canına kıydı----

YGS'yi 1 dakika ile kaçıran genç canına kıydı

YGS'yi 1 dakika ile kaçıran genç canına kıydı
31 Mart 2017 - 14:29 www.finansgundem.com

Çanakkale’nin Biga İlçesi’nde 12 Mart pazar günü yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) bir dakikalık gecikme nedeniyle alınmayınca bunalıma giren 18 yaşındaki B. K. intihar etti.

Çanakkale'da korkunç bir olay meydana geldi! YGS sınavını bir dakika ile kaçırdıktan sonra bunalıma giren 18 yaşındaki B. K., intihar etti.

Olay dün akşam saatlerinde Biga İlçesi’nin Kavaklık Mahallesi’nde oturan K. ailesinin evinde meydana geldi. YGS’ye giremediği için bir süredir bunalımda olduğu belirtilen Biga Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi B. K. canına kıydı. Kız kardeşi akşam eve geldiğinde B.'un odasında tavana asılı cansız bedeniyle karşılaştı.

Haber verilmesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekibi, B.’un intihar ettiğini belirledi. Savcının olay yerinde incelemesinin ardından B. K.’nın kesin ölüm nedeninin saptanması için cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Savcılıkta ifadeleri alınan K.  ailesinin fertleri, B.’un 12 Mart pazar günü yapılan YGS’ye 1 dakika geç kaldığı gerekçesiyle giremediği için bunalımda olduğunu, geçen 28 Mart’ta sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından psikolojisinin iyice bozulduğu için intihar ettiğini düşündüklerini söyledikleri öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kamil dal31 Mart 2017 22:19

    İŞİ BİLENE VERMEZSEN , LİYAKATA ÖNEM VERMEZSEN OLACAĞI MALESEF BU. EY OSYM YAPTIĞIN BİR SINAV DA NE OLUR ALLAH AŞKINA DÜZGÜN YAP.YETER ARTIK, BİLMİYORSUN İSTİFA ET

  • ...31 Mart 2017 15:20

    Demekki uygulamalar psikiyatri öğretmenlerine sorulmalı, danışılmalı. öğrencilerle fikir alış verişi yade yapılmalı. sonrasında milli eğitim bakanlığı onayıyla işleme girmeli. Ortada sıkıntı var. Ülkece bir genci kaybettik malesef. olağan üstü durumlar adına mazetli insanlarda var giremeyen. yazık hakkaten