BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYer: Kırım... Şaşkın turist S-400’lerin konumunu ifşa etti!----

Yer: Kırım... Şaşkın turist S-400’lerin konumunu ifşa etti!

Yer: Kırım... Şaşkın turist S-400’lerin konumunu ifşa etti!
23 Ağustos 2022 - 12:56 www.finansgundem.com

Kırım’da tatil yapan bir Rus turistin sosyal medyada paylaştığı fotoğraf, Rusya-Ukrayna arasındaki savaşın gidişatını değiştirdi.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, akıllara durgunluk veren bir olay 2014 yılında Rusya’nın ilhak ettiği Kırım’da meydana geldi.

Kırım’da tatil yapan orta yaşlı bir tatilci, sahile yakın bir konumda gördüğü S-400 hava savunma sistemi ile poz verdi. Üzerindeki mayosuyla S-400’leri arkasına alan adam daha sonra bu fotoğrafı “Rusya’nın Facebook’u” olarak anılan VK’ya yükledi. Yevpatoriya yakınlarında çekilen fotoğrafın konumu da sosyal medya platformunda görüldü.

Sözcü'deki habere göre; Rusya’nın Türkiye’ye de sattığı ve ABD ile Türkiye arasında büyük gerilim yaratan S-400 hava savunma sisteminin konumunu bulan Ukrayna ordusu böylelikle savaştaki kritik bir hava savunma sisteminin konumunu da öğrenmiş oldu.

UKRAYNA: TEŞEKKÜRLER VE BÖYE ÇALIŞMAYA DEVAM ET

Birkaç hafta önce, “Kırım’da tatil yapmayın, başka ülkelerde tatile gidin” çağrısı yapan Ukrayna yönetimi de sosyal medya üzerinden kimliği açıklanmayan Rus turiste teşekkür etti. Ukrayna Savunma Bakanlığı, resmi Twitter hesabı üzerinden, “Belki Rus turistlere çok yüklenmişizdir. Bu adam bize çok yardımcı oldu” mesajını yayınladı. Bu mesaj çok sayıda beğeni aldı. Bakanlık, “Teşekkürler ve böyle çalışmaya devam et” yorumunu yaptı.

Ukrayna son dönemde Kırım’daki Rus hava üsleri ve mühimmat depolarına yönelik saldırılar gerçekleştirirken, sosyal medyada gündem olan S-400’lerin akıbetine dair bir açıklama yapılmadı.

Vulin: Sırbistan, Rus karşıtı histerinin bir parçası olmadı

 

Rusya-Ukrayna Savaşı'nda 1000 çocuk öldü

 

Savunma Sanayii Başkanlığı S-400 iddialarını yalanladı

 

Blinken'dan S-400 açıklaması: Yaptırım konusunda henüz karar vermedik

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)