BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYeniden şiddetli yağışlar geliyor----

Yeniden şiddetli yağışlar geliyor

Yeniden şiddetli yağışlar geliyor
03 Haziran 2014 - 10:24 www.finansgundem.com

Şiddetli yağış dalgasının biri gitti yerine yenisi geldi. Dün akşamdan itibaren etkili olan yağış dalgası önümüzdeki haftaya kadar sürecek

Türkiye meteorolojinin açıklasına göre Mayıs ortasından bu yana mevsim şartlarına uygun atmosferdeki kararsız yapıya bağlı gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altında.

İstanbul'da buz dağları oluşturan doludan sonra yeni bir yağışlı hava dalgası geldi. Bu yağışlar da önümüzdeki hafta başına kadar aralıklarla devam edecek.

Batı kesimlerde hava sıcaklığı 4 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, gök gürültülü sağanak yağışların doğuya hareket ederek; Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde etkili olduktan sonra ülkemizi terk etmesi bekleniyor.

BİRİ GİTTİ YENİSİ GELDİ

Şiddetli yağmura sebep olan yağış dalgasının biri ülkeyi terk ederken yerine yenisi geldi. Dün akşamdan itibaren Türkiye batı kesimlerinden başlayarak yeni yağış sisteminin etkisine girdi.

Marmara'nın güneybatısı, Kıyı Ege, Antalya'nın batısı ve Burdur’un sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ankara ve İstanbul’da bugün ara verdikten sonra gelecek hafta başına kadar aralıklarla etkili olması bekleniyor.

BUGÜN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI VERİLEN İLLER

Yağışların; Doğu Karadeniz ile Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)