BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYeniden açılan bankalarda yeni normaller----

Yeniden açılan bankalarda yeni normaller

Yeniden açılan bankalarda yeni normaller
12 Haziran 2020 - 14:32 www.finansgundem.com

Avrupalı bankalar yeni belirledikleri “altın kurallar” çerçevesinde personellerini ofislere geri çağırmaya başladı

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Avrupalı bankalar pandemi kısıtlamaları nedeniyle boşalttıkları ofislerine geri dönmeye başladı. Ofislerde sosyal mesafe kuralları uyulmaya dikkat edilirken kahve makinesi gibi ortak kullanım aletlerine kısıtlamalar getirilecek. Bankalar ayrıca havalandırma sistemlerini ve klimalarını gözden geçirmeleri gerekecek.

UniCredit SpA Avrupa'nın en zorlu şehirlerinden biri olan Milano'daki üç ofisinde çalışan 4.000 çalışandan yaklaşık %10'u işyerine geri çağırdı. Banka personeline vücut sıcaklığı taraması, maske takma ve sosyal mesafeyi altın kurallar olarak belirlerken herhangi bir ihlalin cezalandırılacağını söyledi.

Asansörlere aynı anda sadece dört kişi bilebilirken ofis bünyesindeki bulunan bebek bakım merkezi, spor salonu ve yemek salonu gibi bütün ortak alanlar kapatıldı. Banka, 15 Haziran'dan sonraki önemli iş gezilerine izin verirken ABD, Brezilya ve Rusya'ya gidişler yasaklandı.

İspanyol Banco Santander SA da personelinin %25’ini geri çağırırken Alman Deutsche Bank sadece 600 personelini Frankurt’taki merkezine çağırdı. Bu bankalar Unicredit ile benzer uygulamaları uygularken herkesin ayrı masalarda yemek yemesi kararlaştırıldı. Ayrıca bu bankaların hepsinde kahve makinesi gibi ortak kullanılan ofis eşyaları yasaklandı.

Banka şubesi görevlide Kovid-19 testi pozitif çıkınca 2 gün faaliyet durdurdu

Fed'den banka stres testleri için açıklama

Virüs ilacının kullanımı için tarih verildi

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)