BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni Zelanda'da korona virüs kısıtlamaları uzatıldı----

Yeni Zelanda'da korona virüs kısıtlamaları uzatıldı

Yeni Zelanda'da korona virüs kısıtlamaları uzatıldı
23 Ağustos 2021 - 10:25 www.finansgundem.com

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, korona virüse karşı uygulanan 4. seviyedeki tam kapanmanın ülke genelinde 27 Ağustos, ülkenin en büyük kenti Auckland'da 31 Ağustos'a kadar uzatıldığını açıkladı.

Başbakan Ardern, başkent Wellington'da düzenlediği basın toplantısında, korona virüse karşı verilen mücadele ve salgına karşı hükümetinin aldığı tedbirlerle ilgili açıklamada bulundu. Ülkede son 24 saatte 108 bin korona virüs testi yapıldığını ve 35 yeni vakanın kaydedildiğini belirten Ardern, uygulanan 4'üncü seviye tam kapanmanın ülke genelinde 4 gün, Auckland'a ise bir hafta daha uzatıldığını söyledi.

"DELTA VARYANTI OYUNUN KURALLARINI DEĞİŞTİRDİ"

Ardern, delta varyantının önemini vurgulayıp, virüs ve varyantlarla başa çıkmanın mümkün olduğunun altını çizerek şu sözleri aktardı:

Delta varyantı oyunun kurallarını değiştirdi ama biz de yaklaşımımızı değiştirdik, Alarm seviyemizi sertleştirdik, temas takibimizi genişlettik, daha fazla maske takmamız gerekti ve daha fazla insanı test ediyoruz. Bununla başa çıkmak kesinlikle mümkün

Ayrıca Ardern, Sağlık Müsteşarı'nın tavsiyesi üzerine parlamento oturumlarına da bir hafta ara verildiğini aktardı.

24 SAATTE 35 YENİ VAKA

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, tam kapanmanın yürürlükte olduğu Yeni Zelanda'da son 24 saatte 35 kişi daha korona virüse yakalandı. Aktif vaka sayısının 154'e yükseldiği ülkede, virüse yakalanan toplam 3 bin 54 kişiden 26'sı hayatını kaybetti.

Yeni Zelanda'nın en büyük kenti Auckland'da 17 Ağustos'ta 1 kişiye koroa virüs teşhisi konulması üzerine 7 gün, ülkenin geri kalan kentlerinde de 3 gün tam kapanmaya gidilmişti.

Yeni Zelanda’daki kapanmalar bakanının gafı ile eğlenceli bir hale geldi

Fransa'da 17 bin 300 yeni vaka

21 Ağustos korona virüsü tablosu ve vaka sayısı...

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)