BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni vaka görülmeyen iller açıklandı----

Yeni vaka görülmeyen iller açıklandı

Yeni vaka görülmeyen iller açıklandı
04 Mayıs 2020 - 14:30 www.finansgundem.com

Bir süreden beri yeni korona virüs vakası görülmeyen Gümüşhane, Bartın, Burdur, Tunceli gibi illere yenileri eklenmeye başladı. Bugün de ilk olarak Artvin'de 17 gündür vaka görülmediği açıklandı. Ardından bir iyi haber de Sivas'tan geldi.

Korona virüsün yayılmasına karşı alınan tedbirlere büyük ölçüde uyulan Artvin'de vaka sayısı sıfırlandı.

Artvin'in yanı sıra Bartın, Gümüşhane, Burdur, Tunceli ve Sivas'ta da yeni korona virüs vakası gözlemlenmedi.

Sivas Valiliği'nden yapılan açıklamada, 3 gündür şehirde vaka görülmediği ifade edilirken önlemlere uyulması gerektiği de hatırlatıldı.

Valilik açıklamasında, "Halkımızın çoğunluğu tedbirlere uymakta. Son 3 gün içerisinde vaka olmaması da bunun en somut göstergesi. Normalleşme için sunduğunuz katkılardan dolayı tüm Sivas halkına teşekkür ediyoruz" denildi. 

Camilerden anons yapıldı

Şehirde son 3 günde vaka görülmemesinin rehavete yol açmaması için de uyarılara devam edildi. Kentte öğle ezanının ardından tüm camilerden korona virüsle etkin mücadele için tedbirlere uyulması çağrısı yinelendi.

Son 3 günde vakaya rastlanmamasından memnun olan Sivaslılar, şehirde korona virüs tedbirlerinin üst seviyede olduğunu belirtti. Kentte yaşayanlar, valiliğin belirlediği kurallara azami ölçüde uymaya gayret gösterdiklerini dile getirdi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)