BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYeni telefonunu duyurdu----

Yeni telefonunu duyurdu

Yeni telefonunu duyurdu
04 Haziran 2013 - 17:29 www.finansgundem.com

Sony yeni alkıllı telefonu Xperia M'i duyurdu

Son dönemde orta ve üst seviyede telefon duyuruları gerçekleştiren Sony, giriş/orta seviyede konumlandırılacak çift çekirdekli Xperia M’yi resmen duyurdu.
4-inç boyutunda 840 X 480p çözünürlüklü TFT LCD ekrana sahip telefonda 1GHz frekans hızında çalışan Qualcomm cephesinden çift çekirdekli Snapdragon S4 Plus işlemci yer almakta. Adreno 305 ve 1GB RAM telefonun güç birimini oluşturan diğer detaylar.

 5MP çözünürlüklü HD formatta video kaydına olanak sağlayan Exmor RS sensörlü arka kameranın yanı sıra, ön bölümde ise VGA çözünürlüklü bir kamera yer bulmakta. Wi-Fi, HSPA ile 3G, Bluetooth 4.0, NFC, FM radyo, 1.700mAh batarya, 4GB dahili hafızaimicroSD kart desteği içeren Xperia M, Android 4.1 Jelly Bean ile çalışıyor.
Siyah, beyaz, mor ve sarı olmak üzere dört farklı renk ile satışa sunulacak telefonun aynı zamanda çift SIM kart destekli versiyonu da satışa sunulacak. Çift SIM destekli Xperia M, Android 4.2 Jelly Bean ile çalışıyor. Üçüncü çeyrekte satışa sunulacak telefonların satış fiyatları henüz netlik kazanmış değil.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)