BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni START ertelendi----

Yeni START ertelendi

Yeni START ertelendi
29 Kasım 2022 - 07:13 www.finansgundem.com

Rusya, kendisi ve ABD arasında imzalanan 29 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında yapılması beklenen Yeni START denetim toplantısının ertelendiğini duyurdu.

Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD ile imzalanan Yeni Stratejik Silahların Azaltılması Anlaşması'nın (Yeni START) denetim toplantısının ertelendiğini duyurdu.

Yeni START Anlaşması, 2010 yılında imzalanan ve 2011 yılında Rusya ve ABD arasında imzalanarak yürürlüğe girmişti. 

Mısır’ın başkenti Kahire'de 29 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında, Anlaşmanın uygulanması ve denetimiyle ilgili yapılması beklenen denetim toplantısı ise ertelendi.

Geçen yıl uzatılan ve 2026 yılına kadar yürürlükte olacak olan anlaşmaya ilişkin denetim toplantısının neden ertelendiği ise belirtilmedi.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergei Ryabkov'un önceki açıklamasında, bu ay Rusya ve ABD arasında Yeni START çerçevesinde denetimlerin yeniden başlaması amacıyla müzakereler gerçekleşeceğine yer vermişti.

Ağustos ayında ise Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD ve Rusya taraflarının, söz konusu anlaşmanın içeriği kapsamında denetimlerle ilgili pek çok sorunun çözüldüğünü açıklamıştı. 

ABD Rusya'ya yeni yaptırım paketi hazırlıyor!

 

ABD Rusya ile müzakere etmeyecek

 

Deutsche Bank ve Goldman'dan ABD için resesyon tahmini

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)