BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni Rus staratejisi: İşte Putin'in zafer planı!----

Yeni Rus staratejisi: İşte Putin'in zafer planı!

Yeni Rus staratejisi: İşte Putin'in zafer planı!
04 Nisan 2022 - 09:06 www.finansgundem.com

Rusya’nın Ukrayna’daki savaş stratejisini değiştirdiğini belirten Amerikalı yetkililer, 9 Mayıs’a odaklandığını iddia etti.


CNN'in haberine göre ABD’nin son istihbarat değerlendirmesini yakından bilen bazı Amerikalı yetkililer, Rusya’nın stratejisini, Donbas ve Ukrayna’nın doğusundaki diğer bölgeleri Mayıs ayı başında ele geçirme hedefiyle değiştirdiğini, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, çok da iyi gitmeyen operasyonu 9 Mayıs’taki “Zafer Günü”nde bir başarı olarak göstermek amacında olduğunu savundu.

Rus kara kuvvetlerinin savaştıkları bölgelerin kontrolünü elinde tutamadığına dikkati çeken yetkililer, Putin’in bunu bir zafere çevirmek için baskı altında olduğunu iddia ederken, “Doğu Ukrayna Putin’in bunu başarma olasılığının en yüksek olduğu yer” değerlendirmesini yaptı.

Önümüzdeki sürecin zor ve uzun geçeceğini kaydeden yetkililer, 9 Mayıs'ta bir kutlama olsa bile, Ruslar açısından gerçek bir zaferin daha uzakta olabileceğini söyledi.

Avrupalı ​​bir diplomat da, Putin'in "Çeçenistan’daki gibi uzun soluklu bir savaşa hazırlandığını, zira bu konuda varacağı başka bir yeri olmadığını" söyledi.

Blinken, sivillerin öldürülmesi sebebiyle Rusya'yı kınadı

 

Ukrayna'dan Rus güçlerine bir günde verilen hasarın raporu

 

Kuleba: Beşinci paket şu anki haliyle Rusya’ya yeterli bir cevap değildir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)