BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni Meclis Başkanı burada kalacak!----

Yeni Meclis Başkanı burada kalacak!

Yeni Meclis Başkanı burada kalacak!
25 Kasım 2015 - 07:42 www.finansgundem.com

Yeni TBMM Başkanı İsmail Kahraman, seçilmesinin ardından ilk gecesini Başbakanlık Resmi Konutu’nda geçirdi

TBMM başkanlarının kullandığı, Çankaya Köşkü karşısındaki resmi konutun yıkılıp yerine yenisinin yapılmasının ardından konut ikamet amacıyla ilk kez kullanılmaya başlandı. Yeni TBMM Başkanı İsmail Kahraman, seçilmesinin ardından ilk geceyi ailesiyle birlikte Başbakanlık Resmi Konutu’nda geçirdi.

Habertürk'ün haberine göre, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek konutu sadece arkadaşlarıyla akşam sohbetleri ve tavla partileri için kullanırken, bazı resmi konuklar da burada ağırlandı. Ancak Çiçek, başkanlığı döneminde bu konutu ikamet amacıyla kullanmadı. İsmet Yılmaz da kısa başkanlığı döneminde konutu kullanmadı. Yeni başkan İsmail Kahraman ise evinin İstanbul’da bulunması ve kendisinin Ankara’da misafirhanede kalması dolayısıyla konutu kullanacağını bildirdi, ilk geceden de ailesiyle birlikte konuta geldi. Kahraman, yemin töreni boyunca ve devir teslim töreni sırasında kendisine eşlik eden kızı, oğlu ve torunlarıyla burada kalacağını söyledi.

ODALAR YETERSİZ KALDI

Başkanların eşleriyle birlikte kalmaları için tasarlanan 2’nci katta sağ ve sol kanatlarda yeterli yatak arandı. Sol kanatta başkanlar, sağ kanatta başkanların konukları için odalar ayrılmasına rağmen, Çiçek’in, konuklar için ayrılan bölüme yatak koydurmaması nedeniyle ilk gece yatak sıkıntısı yaşandı. Başkan’ın ikameti için ayrılan bölümde iki çift kişilik, üç de tekli yatak yeterli gelmeyince bina içinden başka yatak getirildi.

TAŞINMADA ASANSÖR ETKİLİ OLDU

Kahraman, binada özellikle, abdest için tasarlanan ve başkan katında bulunan lavaboyu beğendi. Kahraman ayrıca bina içinde giriş kattan üst kata çıkan bir asansör bulunmasından da memnun kaldı. Bina içindeki merdivenlerin zorlayacağını düşünen Kahraman’ın konuta yerleşmesinde asansörün etkisinin olduğu belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)