BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYeni logodaki 3 dalga 3 hedef----

Yeni logodaki 3 dalga 3 hedef

Yeni logodaki 3 dalga 3 hedef
28 Haziran 2013 - 13:17 www.finansgundem.com

Boydak Holding hem İstikbal’in yeni stratejilerini tanıttı hem de 50 milyon TL’lik logoyu

SERAP SÜRMELİ – FINANSGUNDEM.COM
Boydak Holding, ünlü mobilya markası İstikbal’in yeni dönem stratejilerini, programını ve hedeflerini açıkladıkları basın toplantısında 50 milyon TL’lik yeni logoyu da tanıttı. Küresel marka liginde hedefledikleri yere yeni logoları ile ilerleyeceklerini söyleyen Boydak Holding CEO’su ve İstikbal Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, İstikbal’in yeni logosundaki üç dalga boyunun bir yandan ergonomi, estetik ve erişilebirliği simgelerken diğer yandan da İstikbal’in ilk 3 hedefini çalışanlara, iş ortaklarına ve mağazadan içire giren her tüketiciye hatırlatacağını belirtti.
“8 sektörde 41 şirketle yolumuza devam ediyoruz, lokomotif sektörümüz mobilya” diyen Memduh Boydak, 60 ülkede 300 münhasır mağaza ve Türkiye’de 750’yi aşkın mağaza ile tüketiciye ulaştıklarını ifade etti.
Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık, yeni İstikbal logosunu New York menşeili Chermayeff &Geismar Grubu’nun imzasını taşıdığını söyledi. Uyanık, tasarım ve sahadaki tüm uygulaması için yaklaşık 50 milyon TL’lik bütçe ayırdıklarını belirtti.
Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak ise, “Boydak Holding olarak halka arzı düşünüyor musunuz?” sorusuna “Yakın zamanda HES Kablo’yu halka arz etmeyi düşünüyoruz” dedi. Bekir Boydak, grubun diğer şirketleri için de “Büyüklerimizi ikna edemiyoruz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)