BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni kabine ne zaman açıklanacak?----

Yeni kabine ne zaman açıklanacak?

Yeni kabine ne zaman açıklanacak?
24 Kasım 2015 - 08:51 www.finansgundem.com

Seçimin ardından gözler yeni hükümete çevrildi. Türkiye bu saate kilitlendi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün listeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacak. Başkent Ankara'da merakla beklenen görüşme bugün saat 11'de başlayacak.

Yeni Bakanlar Kurulu listesinde kimlerin olacağı en büyük merak konusu. En çok da ekonomi ile ilgili bakanlıklarda hangi isimlerin olacağı konusunda tahmin üstüne tahmin yapılıyor.

Ali Babacan, Numan Kurtulmuş, Cevdet Yılmaz, Mehmet Şimşek, Berat Albayrak, Nihat Zeybekçi, Nabi Ağval, Taner Yıldız ve İbrahim Turhan'dan hangilerinin bakan olacağı bugün açıklanacak listede belli olacak.

Kulislerden sızan bilgilere göre bakan dağıtımında il faktörünü gözetleyeceği konuşulan Davutoğlu'nun yeni ve eski isimler arasında denge kuracağı ve kabinede 2 kadın vekile de yer vereceği konuşuluyor.

Saat 11'de başlayacak görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 12'de bir başka programının olması nedeniyle Davutoğlu'nun yeni kabineyi görüşmenin hemen ardından saat 12:30 gibi açıklaması bekleniyor.

Başkanı Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz salı günü 64'ncü Cumhuriyet Hükümetini kurmakla görevlendirilmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)