BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni İnci AVM'lere çıkıyor----

Yeni İnci AVM'lere çıkıyor

Yeni İnci AVM'lere çıkıyor
12 Temmuz 2018 - 12:56 www.finansgundem.com

Yerli iç giyim markası Yeni İnci, mağazacılıkta atılım yaparak AVM’lere girmeye hazırlanıyor

Tüketicinin yoğun ilgisi ve talebi, sektörde bayileri ile var olmayı tercih eden Yeni İnci’yi mağazacılıkta yeni atılımlar yapmaya sevk etti. Dört cadde mağazası olan ve şimdiye değin AVM’lerde mağazalaşmayan marka, 2018 yılı içerisinde hedef değiştiriyor. Yeni İnci Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Atakan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Şimdilik mağaza açmıyoruz çünkü bu ayrı bir operasyon. İç çamaşırı mağazası fazla yok ve biz mağazalaşmayı uzun yıllara yayalım, sağlam adımlarla ilerleyelim ve mağazalarımızı kapatmayalım istiyoruz. AVM’lerde döviz kurundan dolayı sıkıntılar oluyor ve yönetimlerin markalara destek olması gerekiyor. 2018’de ilk AVM mağazamızı açmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde bacak estetiğine yönelik, çarpık bacakları düzelten özel ürünler de üreteceğiz” dedi.

Her Yıl Üretime Yüzde 10 Katkı Hedefi

Yeni İnci’nin yıllık üretim hacminin 3 milyon 500 bin adet olduğunu, bu rakamın yüzde 60’ının iç piyasaya, yüzde 40’ının ise yurt dışına sunulduğunu söyleyen Yeni İnci Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Atakan, 2018 yıl sonu satış rakamı hedeflerinin 3 milyon 850 bin adet olduğunu vurguluyor.

Üretimden Kaçmamak…

İç giyim sektörünün güncel durumunu da değerlendiren Yeni İnci Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Atakan; “Sektörümüzde birçok üretici fabrikasını kiraya vererek bir tatil yöresine yerleşiyor ve ömrünün sonuna kadar kira geliri ile yaşamak istiyor. Bu durum bana biraz hayattan ve mücadele etmekten kaçmak gibi geliyor. Tabi ki üretim yapmanın birçok zorluğu var ama tüketim toplumu olmaktan çok ilerlemek adına üretim toplumu olmak zorundayız. Yeni İnci artık benim ya da ailemin markası değil, Türkiye’nin markasıdır. Türkiye için ciddi bir değerdir. Eğer biz bundan çekilirsek bu, Türkiye için bir kayıptır. Ama biz asla geri çekilmeyecek, aksine her geçen gün üretim hacmimizi artıracağız” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)