BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni havalimanı için 20 bin başvuru----

Yeni havalimanı için 20 bin başvuru

Yeni havalimanı için 20 bin başvuru
31 Mayıs 2018 - 14:36 www.finansgundem.com

29 Ekim'de ilk etabı açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda istihdam edilecek 3 bin 500 güvenlik görevlisi alım ilanına 4 ayda 20 bin kişi başvurarak rekor kırıldı

İlk etabı 29 Ekim 2018'de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı için ihtiyaç duyulan güvenlik görevlisi ilanına başvurular devam ediyor.

Habertürk Haber Merkezi'nden Gökhan Artan'ın haberine göre, 1 Şubat tarihinden itibaren verilen ilanda 3 bin 500 güvenlikçi istihdamı için başvurulara ilginin büyük olması rekor getirdi. 4 ayda 20 bin başvuru yapıldı. İlk kez bir güvenlik görevlisi alım ilanına bu sayıda başvuruda bulunuldu.

TEMMUZ AYINDA İŞE BAŞLAYACAKLAR

Başvuruları uygun görülen adaylar şu an mülakata çağırılıyor. İkinci aşamada mülakatı başarıyla tamamlayan adaylar; pazartesi gününden itibaren İstanbul Mecidiyeköy'de bulunan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Merkezi'nde, Sivil Havacılık Güvenliği konusunda uluslararası standartlarda, kapsamlı bir temel eğitime tabi tutulacak.

Eğitimi başarıyla tamamlayan adaylar ise temmuz ayı itibarıyla işbaşı yapmaya başlayacak. İstihdam edilecek 3 bin 500 kişilik güvenlik görevlisiyle birlikte İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye'de en çok güvenlik görevlisine sahip havalimanı olacak. Atatürk Havalimanı'ndan da yaklaşık bin 500 güvenlikçinin İstanbul Yeni Havalimanı'na geçmesi bekleniyor.

35 YAŞINDAN GÜN ALMAMIŞ ŞARTI VAR

İGA Güvenlik Hizmetleri A.Ş. çatısı altında güvenlik görevlisi olabilmek için aranan özelliklerin başında; 5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip, tercihen 35 yaşından gün almamış ve vardiyalı çalışabilme durumu geliyor.

Bu şartların yanı sıra askerlik hizmetini tamamlamış, diksiyonu düzgün ve sözlü iletişim kabiliyeti yüksek kişiler aranıyor. İstihdam edilecek kadın ve erkek güvenlik görevlileri için isteğe bağlı olarak, ücretsiz maksimum 4 kişilik lojmanlar ve sosyal alan tahsis edilecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)