BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYeni emeklinin hobisi Akbank’tan hediye----

Yeni emeklinin hobisi Akbank’tan hediye

Yeni emeklinin hobisi Akbank’tan hediye
27 Eylül 2017 - 15:09 www.finansgundem.com

Yeni emekliye ayrılan SGK’lı çalışanların ilk maaş ve ikramiye ödemelerine aracılık eden Akbank, yeni emeklilere 450 TL’ye varan promosyondan çok daha fazlasını sunuyor

Ağustos ayı itibarıyla emekliye yeni ayrılan SGK’lı çalışanlar, ilk emekli maaşlarının ve emekli ikramiyelerinin ödeneceği bankayı Akbank olarak tercih edebiliyor, aynı zamanda mevcut emekliler gibi yeni emekliler de 450TL’ye varan nakit promosyondan faydalanabiliyorlar.

 Akbank, emekliye ayrılarak ilk emekli maaşını veya ikramiyesini Akbank’tan alacak çiçeği burnunda emekliler için çok özel bir teklif hazırladı. Yeni emekliler, Akbank müşterisi olsun ya da olmasın, emeklilik işlemleri esnasında çalıştıkları kuruma veya SGK’ya banka tercihlerini Akbank olarak iletmeleri ve 22 Eylül – 30 Kasım tarihleri arasında ilk maaşlarını Akbank’tan almaları durumunda, Türkiye’nin 81 ilindeki anlaşmalı hobi/sanat okullarında 1 ay süre ile 4 haftada 1 ücretsiz kişiye özel kurstan yararlanıyor.

 Akbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, konuyla ilgili açıklamasında yeni emekliye ayrılacak müşterilerin Akbank için çok özel bir yere sahip olduğunu belirterek, ‘’Akbank olarak bugüne kadar mevcut emeklilerimizi başımızın tacı ettiğimiz gibi, emeklilik vakti gelen Türkiye genelindeki tüm yeni emeklilerimizin de ilk günlerinden itibaren yanında olacağız. Hayatlarının bu yeni dönemine güzel bir başlangıç yapmaları için, sadece yeni emeklilerimize özel bir hediye hazırladık. Yeni emeklilerimiz 450 TL’ye varan promosyonun yanısıra, 30 Kasım’a kadar ilk maaş ve ikramiye ödemelerini Akbank’tan alarak Türkiye genelindeki anlaşmalı hobi kurslarında heykelden fotoğrafa, çiniden pastacılığa diledikleri kurstan ücretsiz faydalanabilecekler. Ayrıca, emeklilere sunduğumuz tüm ayrıcalıklardan da ilk günden itibaren faydalanmaya başlayacaklar” dedi.

 Akbank; yeni emekli olanlara ücretsiz hobi kursunun ve tüm emekli maaş müşterilerine yönelik 450 TL’ye varan promosyonun yanısıra, emeklilere şubelerinde öncelikli hizmet veriyor, emekli müşterilerinin maaş hesaplarından yapacakları havalelerini ve dijital kanallarda EFT işlemlerini ücretsiz gerçekleştiriyor. Üstelik, Neo maaş kartlarıyla tüm bankaların ATM’lerinden ayda 2 kez ücretsiz para çekme olanağı ile emekliler zahmet çekmeden maaşlarını diledikleri an çekebiliyor. Bununla birlikte emeklilere özel, dosya masrafsız ihtiyaç kredisi ve vadeli mevduatta özel oranlar sunan Akbank, 800’ü aşkın şubesi ve ülke çapında yaygın ATM ağı ile yeni emeklilerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren hizmetleriyle öne çıkıyor.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)