BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYeni CEPTETEB’lilere faizsiz taksitli nakit fırsatı----

Yeni CEPTETEB’lilere faizsiz taksitli nakit fırsatı

Yeni CEPTETEB’lilere faizsiz taksitli nakit fırsatı
27 Nisan 2022 - 09:25 www.finansgundem.com

TEB dijital bankacılık platformu CEPTETEB, ilk kez CEPTETEB’li olup mobil uygulama üzerinden kredi kartı başvurusunda bulunan kişilere 3.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için 6 ay taksitli faizsiz nakit avans kullanma fırsatı sunuyor.

Dijital bankacılık hizmetlerini 2015 yılından bu yana CEPTETEB markası altında birleştiren ve dijital bankacılık alanında müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya odaklanan Türk Ekonomi Bankası (TEB), ilk kez CEPTETEB müşterisi olarak mobil uygulama üzerinden kredi kartı başvurusu yapanlara faizsiz nakit fırsatı sağlıyor. Banka, yeni müşterilerine 3 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için 6 ay taksitli ve faizsiz nakit avans avantajı sunuyor.

Son tarih 10 Mayıs

8 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında başvuru yapanlar için geçerli olan kampanyadan yararlanmak için CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan görüntülü görüşme yaparak veya https://www.cepteteb.com.tr’de bulunan “Müşteri Ol” başvuru formları aracılığıyla ilk kez CEPTETEB’li olmak yeterli olacak. CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan yapılan kredi kartı başvurusunun onaylanması sonrası açılan kredi kartı ile yeni müşteriler, 30 Haziran 2022 tarihine kadar CEPTETEB Mobil Uygulaması ve Bireysel İnternet Şubesi, TEB Çağrı Merkezi ve TEB ATM’leri üzerinden 3.000 TL’ye kadar, 6 ay taksitli faizsiz nakit avans kullanabilecek.

Üstelik, ilk yıl kart ücreti ödetmeyen CEPTETEB Kredi Kartları, mobil uygulamadan katılım sağlanan kampanyalarla yılda 4.500 TL’ye varan bonus kazanma fırsatı sunuyor.

Müşterilere faizsiz taksitli nakit avans kampanya tanımlamaları kredi kartı açıldıktan sonra üç gün içerisinde yapılıyor. Kampanya kapsamında kartını iptal edip tekrar yeni kart başvurusu yapan müşteriler ise kampanyaya dahil olamıyor.

CEPTETEB Süper ile alışverişte kolaylık

CEPTETEB’den dijital kredi kartı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)