BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYeni başkan Aysal'ı örnek alsın!----

Yeni başkan Aysal'ı örnek alsın!

Yeni başkan Aysal'ı örnek alsın!
16 Ekim 2014 - 10:07 www.finansgundem.com

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, yaklaşan seçimi değerlendirdi

Şişli Spor Kulübü'nün sezon açılışına katılan Emir Sarıgül, 25 Ekim'de yapılacak seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Emir Sarıgül, "Galatasaray için önemli bir seçim. İki tane çok kıymetli kişinin yarıştığı bir seçim. Benim en büyük isteğim bu seçimin Galatasaray camiası için iyi olması, hayırlı olması" diye konuştu.
 
TRİBÜNDEN GELDİM
 
Emir Sarıgül şöyle devam etti: "Tribünlerin içinden gelen bir yöneticiydim, seçimden sonrada tribündeki yerime dönerek kendi ekip arkadaşlarım ile Galatasaray'ın hem yurt içi hem yurtdışı bütün maçlarında yanında olacağım. 3 dönem 6 yıllık yöneticilik yaptım ama Galatasaray'a hizmet etmek sadece yöneticilik yapmak ile olmaz. Galatasaray'a hizmet etmek istiyorsanız yönetimde olmadan da hizmet edebilirsiniz. Şunun altını özellikle çizmek istiyorum; Türkiye'de spor kulüpleri 90 dakika boyunca ezeli rakip. Ama 91 .dakika stadyumdan el ele kol kola ayrılmak istiyorsa Türkiye'de Ünal Aysal tarzı başkanların çoğalması gerektiğine inanıyorum.
 
BAŞARI İÇİN 3 ANA KRİTER VAR
 
Emir Sarıgül sözlerine, Aysal Başkanlığındaki yönetimin başarılı olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi;
 
"Kulüplerin başarılı olması için 3 ana kriter vardır. Bunlar Mali, İdari ve Sportif başarıdır. Bazen sportif başarılarda geri düşebilirsiniz ama idari başarı ve mali başarı bir kulüp için çok önemlidir. Hele ki günümüz koşullarında daha da önem kazanmıştır. UEFA'nın keskin kuralları var, olmazsa olmazları var bu neden ile de Ben Galatasaraylıların Başkan Ünal Aysal'a çok ayrı bir halisane duygu ile baktıklarını biliyorum. Umarım temennim odur ki 2 başkan adayımızdan kim kazanırsa kazansın sonundu inşallah kazanan Galatasaray olur. Bizler bugüne kadar yönetici bugünden sonrada taraftar olarak Galatasaray'ın hizmetinde olacağız. Ama bir kez daha altını çizmek istiyorum. Türk sporu kendini geliştirmek istiyorsa, Türk sporu büyümek istiyorsa ve güçlenmek istiyorsa Türkiye'ye Ünal Aysal tarzında başkanlar lazım. Ümit ediyorum ki yeni gelecek olan başkan Ünal Aysal'ın liderliğini, bilgi kişiliğini, projelerini, vizyonunu ve ilkelerini devam ettirir."
 
ÜNAL AYSAL'I ÖRNEK ALSINLAR
 
Emir Sarıgül sözlerinin son bölümünde Türkiye'deki Spor kulüplerinin başkanlarına seslenerek, Ünal Aysal'ı önek almaları konusuna değindi.
 
Sarıgül şöyle konuştu; "Diğer spor kulüpleri başkanlarımdan da ricam, Ünal Aysal başkanın çizdiği doğrultu tutarlığında yollarına devam etmeleridir. Ben ve ailem için hayatın en önemli kuralı yola çıktığımız insanları yolda gördüklerimiz ile asla değiştirmeyiz. Bu yola Aysal başkanım ile çıktım, benim doğruluk tutarlığım sayın Başkanımız ile aynı tutarlılıktadır. Ünal Aysal benim için çok önemli bir insandır umarım bundan sonra gelecek Başkanlarda aynı Ünal Aysal başkanın tutarlığında hareket ederler."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)