BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni bakandan şok 'dinleme' itirafı!----

Yeni bakandan şok 'dinleme' itirafı!

Yeni bakandan şok 'dinleme' itirafı!
16 Ocak 2014 - 14:10 www.finansgundem.com

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Habertürk televizyonunda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, tartışma yaratan yeni internet düzenlemesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni düzenlemeyle internet sitelerinin kapatılmayacağını, ilgili sayfanın engelleneceğini ifade eden Elvan, telefon dinlemeleriyle ilgili de 'Ben hayretler içerisinde kalıyorum. Bir insanın eşiyle yaptığı telefon konuşmasının dinlenmesi... İnsanlar bu kadar düşmemeli. Ben de bilemiyorum. Benim de çoluğum çocuğum kendim dinleniyor olabilirim. Sizler de olabilirsiniz. Ama biz de açıkçası aile olarak konuşmalarımıza dikkat ediyoruz' sözlerini kaydetti.

Habertürk Televizyonu'nda canlı yayına katılan Elvan'ın konuşmasından satırbaşları:


DİNLENİYOR OLABİLİRİM

Daha önce Binali Yıldırım, ya özel şeyleri telefonla konuşmayın, yada telefonla konuşmayın değerlendirmesi yapmıştı.

Tabi ben, hayret içerisinde kalıyorum. Bir insanın eşiyle yaptığı telefon konuşması, çocuklarıyla.. insanlar bu kadar düşmemeli. Çok üzücü bir durum. Ben gerçekten üzülüyorum. İnsanların evine girdiğinde acaba evimde bir kamera var mıdır, dinliyorlar mı kaygı içinde olması son derece üzücü bir şey. Bunlardan bizim kurtulmamız lazım.

Ben de bilemiyorum. Benim de çoluğum çocuğum kendim dinleniyor olabilirim. Sizler de olabilirsiniz. Ama biz de açıkçası aile olarak konuşmalarımıza dikkat ediyoruz. İfadelerimize dikkat ediyoruz, dikkat etmek zorundayız.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)