BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYemeksepeti’ne yeni İK müdürü ----

Yemeksepeti’ne yeni İK müdürü

Yemeksepeti’ne yeni İK müdürü
20 Haziran 2019 - 10:59 www.finansgundem.com

Yemeksepeti’nin İnsan Kaynakları Müdürü İlke Şentürk oldu.

Online yemek siparişi sitesi Yemeksepeti’nde İnsan Kaynakları Müdürü pozisyonuna İlke Şentürk getirildi. 2015 yılından bu yana Yemeksepeti’nde İnsan Kaynakları departmanında çeşitli pozisyonlarda başarıyla görev yapan İlke Şentürk, haziran ayı itibarıyla yeni görevine başladı. 

İlke Şentürk, 2007 yılında Kadıköy Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümünden mezun oldu. Ardından Nottingham Üniversitesi’nde Endüstri ve Örgüt Psikolojisi dalında master yaptı. 2012 yılında iş hayatına başlayan Şentürk, Yemeksepeti’nden önce Starbucks ve Astrazeneca gibi şirketlerde İnsan Kaynakları alanında çeşitli pozisyonlarda görev yaptı. 

İlke Şentürk iyi derecede İngilizce biliyor. 

Türkiye’de en çok çalışılmak istenen şirketlerden biri olan Yemeksepeti, genç nesil çalışan oranıyla da dikkat çekiyor. Dinamizmini genç çalışan profilinden alan Yemeksepeti, üst düzey açık pozisyonlar için de önceliğini bünyesinde çalışan gençlerden yana kullanıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)