BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYemeksepeti'nden Hamidiye Su'ya destek----

Yemeksepeti'nden Hamidiye Su'ya destek

Yemeksepeti'nden Hamidiye Su'ya destek
03 Ekim 2019 - 13:58 www.finansgundem.com

Türk Hava Yolları'nın yer hizmetleri veren iştiraki ve pek çok devlet kurumu Hamidiye Su almayı bırakırken, Yemeksepeti'nden tam tersi bir hamle geldi.

Türk Hava Yolları'nın yer hizmetleri veren iştirakiyle başlayan ve çok sayıda devlet kurumunun da katıldığı "Hamidiye Su" boykotu gündemdeki yerini koruyor. 

Türk Hava Yolları'nın yer hizmetleri veren iştirakinin daha sonra de pek çok devlet kurumunun Hamidiye Su almayı bırakmasıyla başlayan gündeme Yemeksepeti uygulaması da katıldı.

Yemeksepeti'nin perakende satış uygulaması olan 'banabi'den Hamidiye Su siparişi verilebileceği vurgulandı. 

Şirketin Twitter hesabından yapılan paylaşımda  Hamidiye Su görsellerine yer verilirken "Yemeksepeti banabi üzerinden 500 ml ve 1.5 L Hamidiye Su sipariş edebilirsiniz," ifadeleri kullanıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait Hamidiye suyunu almaya bırakan kurumlar arasında Kültür ve Sanayi Bakanlıkları, Milli Saraylar İdaresi, Vakıfbank, Kadir Has Üniversitesi de bulunuyor.

ORTAK TUTKULARI TRABZONSPOR

Yemeksepeti'nin patronu Nevzat Aydın ile Ekrem İmamoğlu Trabzonspor'da yönetecilik yapmıştı. Aydın, İstanbul Büyükşehir Başkanı seçilen İmamoğlu'nu Saraçhane'deki makamında ziyaret edip başarılar dilemiş ve tablo hediye etmişti. 

İstanbul'da yeni gündem Hamidiye Su

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ibb04 Ekim 2019 08:18

    Ibb de çalışan akp li yokmu ulen akp iki dakikada sattı sizi Ekrem cebindenmi verecek maaşları kendi ayağına sıkan akp ne içiyor acaba

  • altan bektaş04 Ekim 2019 07:24

    AKP trolü kardeşlerim yaptığınız yorumlara verilen beğenilere bakın yorumlarınızın artık hiçbir işe yaramadığını görürsünüz.

  • ruco03 Ekim 2019 15:41

    Yemeksepeti gibi bir sömürgenden farklı bir şey beklenmezdi. Eli üye işyerlerinin cebinde. Rekabet kurumundan tekelleşme cezası yiyen ve halen yazılı olmasada farklı platformlarla çalışılmaması için sözlü tehdit eden berbat bir girişim.

  • AhmetK03 Ekim 2019 14:59

    Muhafazakarlar su chp zihniyetındekiler gibi birlik olup, gucunu gostermedıkce surunmeye mahkumlar. Ak parti giderse gorecekler gunlerını. Muhafqzakar kimsenın siyasi davranan yemeksepetı ve banabi gibi uygulamaları kullanmaması gerekir.

  • South Park 03 Ekim 2019 14:56

    Eskiden solcular hamidiye suya kızar içmezdi. Hatta bu ne biçim isim derdi. Şimdi de sağcılar içmiyor. Demek ki suçlu olan su değil :)

  • emrah03 Ekim 2019 14:29

    Yemek sepeti harika bir uygulama ayrıyetten trabzonlu bir iş adamının böylesine ünlü bir sistemi Türiye'ye yaymış olması grur verici ama Ekrem İmamsızoğlu PKK ile iş birliği yaparak birlikte hareket eden bir başkan olduğu için yemeksepeti uygulamasını bile telefondan kaldırırım maalesef böyle adamlara kayyum gelmemesi beni şaşırtıyor halk ile verilen irade kötü amaçlar için kullanılmaktadır derhal müdahale edilmelidir.